вторник, 24 януари 2017 г.

Павлова: Нормално е да има дупки по пътищата след такава зима

Безспорно всяка зима, особено в старите и неремонтирани участъци, нормално е с толкова обилен валеж, толкова ниски температури и тежестта на тези тежкотоварни средства, асфалтът да цъфне. Това е неизбежно. Това заяви в ефира на Нова телевизия Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството в оставка.

"Там, където не сме правили цели ремонти, резултатът е това. Кръпки между кръпки и става това. Друго е да правим пълна рехабилитацията", каза тя.

"Важно е да се знае, че в момента, това, което правим, като кръпки ежедневно, се прави със студена асфалтова смес. Тя е временна, а пролетта ще се направят с топла", заяви министърката в оставка.

"Аз живея в тухлен блок и нямам нужда от саниране", призна Павлова и добави: "Тенденциозния репортаж, който показахте по-рано днес беше с очевиден политически привкус! Репортажът е направен много професионално. Би трябвало да показвате ефективно нещата. Това е негативна компроматна война, започната от нашите опоненти от БСП, което е много грозно", скастри Ани и Виктор министърката в оставка.

"Крадецът вика дръжте крадеца. Всички помним техните управления. При тях какво остана построено - нищо, а ние, да, имаме проблеми, но резултати са налице", отговори Павлова на думите на Корнелия Нинова, че ГЕРБ краде от европроектите.

"Трябва да говорим и да се мерим не с пропагандата на БСП, а с факти. Разиграват драматургия ден след ден, лъжа след лъжа.", добави тя.


1 коментар:

 1. "Когато цъфнат теменугите
  и работите тръгнат зле
  е*и им майката на другите
  и гледай ти да си добре!"
  Същата работа е и с асфалта на магистралите, Лилянке!

  ОтговорИзтриване