неделя, 19 ноември 2023 г.

Изкуствен интелект анализира Путин и потвърди, че има най-малко двама двойници.

Изкуствен интелект анализира гласа на Путин и потвърди, че той има поне двама двойници, съобщава The Sun. Използван е и компютърен алгоритъм за разпознаване на лица и движение на тялото.

Изследването показа, че истинският президент на Руската федерация е бил на парада в Москва на 9 май, а неговите двойници по време на инспекцията на Кримския мост (прилика 52%) и посещението в Мариупол.

Авторитетен доклад на голямата японска телевизионна мрежа TBS използва най-новия AI , за да изследва разпознаването на лица и движението на тялото. Анализът на гласа от публичните изяви на диктатора от уважаваната лаборатория на Японския институт за аудиокомуникации също подкрепи твърденията, че са участвали двойници.

В него се заключава, че истинският Путин е бил домакин на тазгодишния парад на Червения площад на 9 май – но друг Путин може да е инспектирал Кримския мост преди 11 месеца.

AI технологията откри само 53 процента съвпадение от двойката. TBS казва: "Експертите по разпознаване на лица биха посочили това като "несъвпадение" в повечето случаи, което ни навежда на предположението, че това може да е двойник."

Друга поява на Путин – на фронтовата линия на украинската война в Мариупол през март – доведе до само 40 процента съвпадение.

А "Путин" от Крим и Мариупол дадоха още по-нисък резултат за прилика от едва 18 процента.

Докладът заключава: "Експертният анализ ясно показва високата вероятност за най-малко двама двойници."

Твърди се, че измамници дори са се появявали на срещи на най-високо ниво - вбесявайки съюзници, които познават руския лидер лично.


Твърди се, че президентът на Казахстан Касим-Жомарт Токаев бил ядосан, че един от двойниците произнесъл погрешно името му, когато бил изпратен да се срещне с него в столицата Астана миналата седмица.

Явно сърдитият Токаев продължи да говори на официалната сесия на казахски език, а не на руски, оставяйки гостите си да се борят за слушалки за превод.

Параноиците диктатори отдавна са използвали двойници. Актьорът и илюзионист Феликс Дадаев е бил двойник на съветския диктатор Йосиф Сталин.


Едва на 88 години Феликс Дадаев признава за тайната си служба да замества Вожда по време на митинги и срещи. Сталин лично го моли да го замества в опасни ситуации и с времето Дадаев става негов любимец, макар че между тях има 40-годишна разлика.

Иракският тиранин Саддам Хюсеин е имал най-малко трима двойници, според германски съдебен патолог.

А кубинският Фидел Кастро използва двойници, когато е бил болен, и като примамки, за да се спаси от 634-те покушения срещу живота му.

⚠️ Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! 
 Може да подкрепите блога с дарение