петък, 9 февруари 2024 г.

Първото изявление на новия главнокомандващ на ВСУ: Животът и здравето на военнослужещите винаги са били и са основната ценност на украинската армия.

В първото си изявление като главнокомандващ на ВСУ генерал-полковник Олександър Сирски споменава новите задачи:

▪️Ясно и детайлно планиране на действията на всички органи на военното управление.

▪️Най-бързото и рационално разпределение и доставка на всичко необходимо за бойните части.

▪️Познавайте всички нужди на фронта без изключение и овладявайте ситуацията във всяка негова зона.

▪️Въвеждането на нови технически решения и мащабирането на успешен опит, като използването на безпилотни системи, съвременни средства за радиоелектронна борба, е един от бъдещите вектори за изграждане на победа в нашата освободителна война.

"Само промените и постоянното усъвършенстване на средствата и методите за водене на война ще направят възможно постигането на успех по този път", казва новият главнокомандващ на ВСУ.


"Животът и здравето на военнослужещите винаги са били и са основната ценност на украинската армия", заявява той.

"От дъното на сърцето си благодаря на всеки войник, сержант, офицер и генерал за съвместното изпълнение на оперативните планове, което направи възможно спасяването на живота на хиляди цивилни и спасяването на територията на Украйна от окупация", благодари Сирски на колегите си от Сухопътните войски на Украйна. 

⚠️ Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! Може да подкрепите блога с дарение⏬ 
PayPal:
Revolut: revolut.me/danibg1912