вторник, 19 март 2013 г.

Скандално

Кмет показал члена си пред жени, искат оставката му!

Д.Трънков
42 души от село Габър искат оставката на кмета Димитър Трънков, който е известен с най-различни криминални прояви - побой на съселяни, бракониерство, незаконна сеч, регистрация на мъртви души за избори. Това, което разгневило най-много хората от селото, било, че показал половия си орган пред жени, съобщи сайтът Флагман.
След този случай започнала подписка и в момента 42 души са дали съгласието за свалянето на кмета от поста.
Три жени са отишли в кабинета му в кметството, за да се оплачат от глобата заради несъбрана смет край домовете им.
„Кметът си извади оная работа от панталона и почна да я размахва пред нас, за да ни покаже, че не му пука от жалбите ни", споделя 62-годишната Петкана Янева.
„И днес вървят из селото и събират подписи срещу Трънков, защото не си бил на работното място. Човекът е в Бургас, извикаха го в горското, не може заради пет-шест души, които го следят на всяка крачка, да седи в кабинета и да играе табла или карти, или да приказва глупости за чуждите булки", заяви секретарят на кметството в Габър Ирина Кунева. „Петкана е виновната, тя го предизвика през октомври 2012 г., когато кметът наложи глобите за сметта и животните, които ходят по градините, тя дойде тук и направи такъв скандал, че няма да плати, че накрая от ярост си вдигна полата, нагъзи се пред Трънков, за да й види...
Поддръжници на Трънков пък разказват, че Петкана го е предизвикала първа след скандал заради глоба. Вдигнала си полата и му показала задните си части.
"Беше с бели плътни пликчета, не бяха бабешки кюлоти. Беше се приготвила да му показва женските си хубости тая мръсница", каза секретарят Кунева.
Общинският кмет Панайот Рейзи обаче заяви, че заради няколко недоволни няма да отстрани Трънков и той ще продължи да е наместник, защото нямало друг по-подходящ от него.