неделя, 26 май 2013 г.

Скандално!

В Европа искат да легализират кръвосмешението!

В Европа започнаха дебати за узаконяване на инцеста(кръвосмешението) - секс с роднини по възходяща и низходяща линия. Във вестници и телевизии се забелязва началото на кампания инцестът или кръвосмешението да бъде представен като "европейска джендър-норма". Въвежда се понятието "инцестофобия", а всички "инцестофоби", тоест хората, които отхвърлят и не го приемат да бъдат наказвани по съдебен път. "Еднополовите" или, както те наричат сами себе си - "новото джендър-общество", са най-активни в Швеция, Дания и Швейцария.
ШВЕЦИЯ
Депутатката в Риксдага (Шведския парламент) от социал-демократическата партия Моника Грьон смята, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано. Според нея роднини трябва да имат законното право да правят секс помежду си и това им право да бъде недвусмислено закрепено по юридически път: www.expressen.se/nyheter/s-politiker-gor-incest-lagligt/
ДАНИЯ
Датският политик Перниле Шкипер настоява в Дания кръвосмешението да бъде признато за "джендърна норма" с цел сексуалните връзки между роднини да бъдат узаконени:
ШВЕЙЦАРИЯ
Парламентът обсъжда легализиранато на кръвосмешението в Швейцарии
Видеодебати:
Борбата срещу "инцестофобите" е важна насока в програмата на европейските неолиберали.
Из програмна статия на неолибералите в Скандинавия:
"Легализацията на инцеста е завоевание на победилата  в Скандинавия либерална революция".