сряда, 26 юни 2013 г.

Актуална позиция

Волен иска от МВР да се справи с протестите, и пак старата песен за доходите.

Днес ПГ на „Атака“ не се появи в Парламента и провали заседанието поради липса на кворум.
Волен Сидеров цял ден се скри и не коментира какво ще правят през следващите дни. Преди минути се получи и позицията на Волен Сидеров. Ето и част от нея:
(...)Днес, 26 юни, сряда, около сградата на Народното събрание група от около 200-300 души подложи на терор излизащи от сградата народни представители, хвърляйки по тях твърди предмети и нанасяйки побой на някои от тях и застрашавайки здравето и живота им. Нито един от тях не беше проверен за самоличност или задържан за хулиганските действия, които извършваше, а това е задължение на МВР.
Ние, народните представители от партия АТАКА категорично отхвърляме агресията и насилието, с което провалени политици и чужди търговски фирми се опитват да извършат преврат срещу държавността у нас. Настояваме незабавно МВР да влезе във функциите си и да задържа всечки хулиганстващи елементи и те да бъдат осъждани по бързата процедура. Да бъдат издирени и осъдени терористите, сцепили главата на нашия народен представител. Да бъдат арестувани, разобличени и дадени на съд организаторите на терора по улиците на София в продължение на последните две седмици. Ако МВР не влезе във функциите си и не санкционира закононарушителите, то АТАКА ще отбранява живота и здравето на своите членове и активисти както намери за добре.
Ние, народните представители от партия АТАКА настояваме да се предложат и приемат в Нардното събрание незабавно мерките за подобряване на доходите на българските граждани, за намаляване на сметките на тока, за раздвижване на икономиката ни и преодоляване на безработицата. Както и за изгонване на чуждите монополи, прекратяване на ощетяващите България концесии за добив на злато и други, прекратяване на договорите с чужди фирми, които ни ограбват, прекратяване на контрабандата и наркотрафика, покровителствани от ГЕРБ и търсене на отговорност от досега управлявалите правителства за злоупотреби, корупция и ощетяване на българската нация.
Това е дневният ред на българскато общество и няма сила, която да ни отклони от пътя да го следваме!