сряда, 31 юли 2013 г.

Цитат на деня

Аз съм първа политическа сила

"В моята кариера аз действително съм ръководил пожарогасителни действия в най-тежките моменти в България и там се искат много качества. Но след това пет години съм бил главен секретар на МВР, за което ме е избирал българският народ след това много пъти, оценявайки моята работа и съм ви побеждавал двете партии заедно. След това народът ме избра за кмет на София два пъти за сметка на вас. Това да си кмет на София пет години е много управленски опит, безспорно. И след това същият този народ 4 години ме излъчи да съм премиер и сега пак ми даде да съм първа политическа сила."

5 коментара:

 1. Ей каточе ли не го помним как рева за една звездичка на пагона, като вдовица за по-голям!

  ОтговорИзтриване
 2. Смях,смях,смях.Бойко винаги се е държал като шут.С просташкия ки изказ и бай Ганьовската физиономия друго не може да бъде.Като гл.секретар на МВР стана известен с блокадата на къща в полето и обстрелването и с гранатомет .Като кмет на София с неприбраните боклуци и разнасянето им из цялата страна.Като министър председател с рязането на лентички без значение дали откриваният обект е строен с общински,държавни или европейски пари.Едни работят,други обират лаврите.

  ОтговорИзтриване
 3. казва простичко, верни неща и в това му е харизмата

  ОтговорИзтриване
 4. Каквото и да си приказваме , каквото и мнение да имаме за него ето това..."В моята кариера аз действително съм ръководил пожарогасителни действия в най-тежките моменти в България и там се искат много качества. ...' е напълно така. Не можем да си кривим душата, не всеки би жертвал живота си взекидневно за да помага на другите при такива големи пожари.Определено се изисква смелост и много добра психика, а сега кой от коя партия няма значения, човека има качества, и по важното е че знае какво може и какво не. Дали е самохвално от нова страна сам да ги изрича тези неща...може........но както казват скромността е за онези хора, които нямат други качества.

  ОтговорИзтриване
 5. Той бил първа политическа сила...ТОЙ!...Мутра да е политическа сила...Тотален култ!

  ОтговорИзтриване