събота, 13 юли 2013 г.

Разкрития

Подготвят микрочипиране на Човечеството и окончателно поробване

Микрочипирането на хората е това, което ни очаква в близкото бъдеще. Европейските държави
и САЩ вече се подготвят за въвежането на микрочиповете. Това ще доведе редица улеснения, но дали няма да изгубим свободата си окончателно?

Скоро всички плащания в брой ще бъдат заменени с електронни (т.нар. „електронно портмоне”), а след тази „електронизация” ще започне повсеместно чипиране на планетата Земя (в телата на хората ще започнат да се имплантират микрочипове).
Няма да питат никого: „Искате или не искате?” – или се съпротивлявате (но при това имайте предвид, че най-вероятно всичките ви усилия са обречени на провал и смърт), или приемате всичко, което ви готвят… “НСР – Новият световен ред” – това е вече едно настъпило “утре”, което в края на краищата ще се добере и до вас.

В крайна сметка „чипирането” на обществото ще ликвидира понятия като „личност” и „свобода”. Всеки човек ще бъде само един номер в една електронна база данни. Степента на възможен контрол над обществото ще премине отвъд всякакви граници, които днес ни се струват възможни.

Не само, че целият живот на човека, включително момента на влизане и излизане от собствената му баня, ще се фиксират в електронната база данни. Не само, че в тази база данни ще бъде записано колко често и в кой точно магазин, на каква цена и какъв размер презервативи купувате. В крайна сметка чипът ще направи възможно просто да бъдете зачеркнати от това общество с натискането на един бутон…

Един единствен бутон ще затвори пред вас всички врати във всички видове транспорт, всички граници, всички обществени и индивидуални сгради, всякакъв достъп до храна в магазините и супермаркетите, достъпа до информация и до електронните мрежи. Един единствен бутон ще управлява целия ви живот от раждането и до самата ви смърт.

Чипирането ви ще се извършва на пръв поглед доброволно: ако искате да си купувате храна и да живеете, но не искате да се чипирате – умирайте (вие ставате аутсайдери и врагове на системата, защото системата не обича, когато се бунтуват срещу нея и нейните нововъведения)!

Обществото се променя по начин, който дори днес вече ни демонстрира очертанията на един нов свят. Свят, в който всяка стъпка на всеки човек ще бъде фиксирана, всяка дума ще бъде чута, всяка покупка ще бъде проследена. Наскоро руски учени от Далечния изток са изобретили устройство „Всевиждащото ОКО”, което се монтира на дирижабъл и позволява да бъдат следени на огромно разстояние чипирани на дадения етап затворници. Не искате? Разбира се, ЩЕ ВИ НАКАРАТ, гладна мечка хоро не играе (и падението ще бъде оправдавано с това, че трябва да се хранят децата).

Може би по този повод в „Откровението на Йоан Богослов” е казано: „И той ще направи, щото на всички – малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби – да се сложи знак на дясната им ръка или на челото им, та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има този знак, или името на звяра, или числото на името му”.

Нищо чудно, че в САЩ са внесени около 500 000 ковчези. Тези, които отказват – просто ще бъдат унищожавани и натиквани в концентрационни лагери… Никакво бягство в селата и горите няма да помогне („отрицателните индивиди” ще бъдат намерени и там – ще започне лов на несъгласните)… А населението в преобладаващото си мнозинство ще се юрне доброволно да се чипира, защото семейството трябва да яде. А какви са двигателите на съвременния социум? Правилно: храната, сексът, всевъзможните зрелища/развлечения и др.под.