сряда, 18 септември 2013 г.

Актуално!

Анонимните свалиха сайта на правителството

Българската организация на Анонимните свали официалният сайт на правителството. Акцията е в знак на протест срещу безобразните законови промени, които ще позволят на чужди граждани да купуват и да търгуват със свещената българска земя, за която поколения българи са проливали кръвта си.

В същото време във Фейсбук групата на ”Анонимните” беше пуснато съобщение към хората с обяснение защо е блокиран сайтът.

“Здравей народе на България.Ние сме Анонимните” – така започват обръщението си Анонимните и допълват:

“Днес ние решихме да свалим сайта на правителството, защото смятаме, че закона за продажба на българска земя на чужденци е в ущърб на народа и родината ни. И ние като българи споделяме мнението на сънародниците си, че земята, която прадедите ни са бранили с кръвта си, земята на родината ни, НЕ СЕ ПРОДАВА! Ние винаги сме били и винаги ще бъдем на страната на народа си! Абсолютно подкрепяме всеки протест и инициатива, която цели отмяната на този анти-български закон, който ще влезе в сила от 01.01.2014г.

Това е извадка от новата унгарска конституция, за която смятаме, че трябва да бъде добавена дословно и в българската конституция:

“Всички природни ресурси, особено земеделската земя, горите и питейната вода, както и биологичното разнообразие – по-специално местни растителни и животински видове и културни активи, са част от общото наследство на нацията и дълг на държавата и на всеки човек е да го защитава, поддържа и запазва за бъдещите поколения.”

Ние сме Анонимните!
Ние сме легион!
Ние не забравяме!
Ние не прощаваме!
Очаквайте ни!