събота, 27 април 2013 г.

Актуално

В МВР имало структура за мокри поръчки!

Емил Димитров бивш депутат от ГЕРБ заяви в предаването Dikoff, че в МВР има структури за
изпълнение на мокри поръчки и за това е извел семейството си в чужбина.  Освен това службите в МВР рекетирали бизнесмени за пари.
Бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров показа в ефир смс-и писани от Цветан Цветанов. В тях Цветанов настоява да не  се връчват актове на негови познати за нарушения, за да не си загубят лиценза за работа в горския фонд.

СКАНДАЛНО!

Политици от ГЕРБ снимани в луда оргия с надуваема кукла! Снимки(18+)

Страстна целувка между ексдепутата и настоящ кандидат за народен представител от ГЕРБ Емил Гущеров и  заместник-кмета на Дупница Крум Милев, също от ГЕРБ, взриви социалните мрежи.
Скандалните снимки, направена в заведение, предизвикаха вълна от споделяния на ошашавени потребители от мъжката близост уста в уста.  Мъжката целувка се е случила в нощта на 2 срещу 3  февруари, а снимката е част от серия скандални фотоси. На следваща
снимка Милев демонстрира мъжественост, като вече „изнасилва” куклата с бутилка от алкохол, докато млад мъж я държи в скута си и я е обърнал с гръб към зам.-кмета.
 На друга снимка, със светнал от алкохола поглед, зад чашите с уиски, вдигнати за наздравица, наднича и председателят на Общинския съвет в  Дупница и президент на волейболния клуб "Марек" Ивайло Константинов.

СМЕХ

Тези, които имат мозък и връзки правят бизнес. Тези, които имат мозък, но нямат връзки -
наука. А тези, които имат връзки, но нямат мозък - стават политици!
       *
Съпруг решава да посети жена си, която е на командировка в Смолян. Пристига в хотела, качва се в стаята и се мята в леглото. Започват да правят бурен…  Изведнъж от другата страна на стената някой се разкрещява:
- Е, по-тихо, моля ви! Пета поредна нощ не мога да заспя от вас!
       *
Получавам sms от интернет:"Не се притеснявай, ще спя у баба!". Седя и мисля: дъщерята или жената?
       *
В Сибир.
- Вие за какво сте интерниран?
- Аз бях против Иван Иванич.
- А вие?
- Аз подкрепях Иван Иванич.
- А вие за какво?
- Аз съм Иван Иванич.
       *
Мъж към жена си:
- Хайда да изкараме отпуската, като преди 20 години!
- Но ние се знаем от 18 години...
- Именно.
       *
Кръчма е единственото място, където бозайникът се превръща във влечуго.
       *
Откритото в Созопол погребение на вампир, се оказало на византийски циганин, нанизан на арматура при строежа на средновековен ваканционен комплекс.
       *
Съдейки по политиката на толерантност към имигрантите, столицата на Великобритания не трябва да се казва "Лондон", а "Вавилондон".

петък, 26 април 2013 г.

Актуални Въпроси

Къде е Цецо?

Как е възможно всички да виждат виновника за паралелна МВР-структура, да обвиняват за това Цветанов, а никой досега да не запита: „А защо гласът на Цветанов липсва от който и да било изтекъл запис?” Днес  бившият вътрешен министър от правителството на ГЕРБ се оказа в Германия, в ден, когато излязоха на бял свят нови записи с Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов.  Миро стана обвиняем, Кокинов подаде оставка, Бойко се чуди какво да лъже , а Цветанов  наложително литна за Германия.  От кога Цветанов стана такъв финансист,  че да обяснява за фискалната стабилност на страната ни пред немците!?

Избрано от СРС-то! Трябва да се чуе!

КОКИНОВ КЪМ БОРИСОВ: ТИ СИ ГО ИЗБРА /ЗА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР/, НЕ СЕ ПОДСМИХВАЙ! И РОМАН КАТО МЕНЕ, ГЪРЧИ СЕ КАТО ЧЕРВЕЙ!
БОРИСОВ КЪМ КОКИНОВ: РОМАН МОЕ ЛИ СИ ГО Е… ДЖАМБАЗОВ ИЛИ НЕ МОЕ? КОКИНОВ: СПОРЕД ВЕСТНИЦИТЕ ОЩЕ ЕДИН ОТ ЗАМЕСТНИЦИТЕ МИ Е ГЕЙ!

Слушайте 9 минути и ще разберете много! От този линк:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1yNO_7Yying

Избрано от днешните СРС-та!

Бойко към Найденов: Плевнелиев искаше тебе да те остави министър

Нова серия от подслушваните със СРС разговори на Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов, проведени в дома на експремиера в Бояна:

Б.Б. - Какво правиш ти друго? Кристина - това не е проблем за теб...
М.Н. Начи шефе тя няма да ме издъни. Въпроса е, че тя е работила с разни капути други. Начи хората на Диана - тя като е работила с Ани Русчева. Когато тази Ани Русчева и Диана, с медиите, в смисъл те нали ги събират, какво къде да напишат. За техническата помощ за обществените поръчки Криси и неколко човека около нея са ги писали. И аз, притеснението ми е тия, ако продължават да роват там, утре ако некой от тия ги извикат някой от тех да не ме издъни. Защото аз я виках Диана, мисля, че у нея може да й се има доверие.
Б.Б. - Коя Диана?
М.Н. - Диана Дамянова. Координираха нешата Ани Русчева и Диана Дамянова. Но те физически са го правили, като писане на технически задания, неколко човека, които Криси ги координираше. Аз трябваше на некой, който имам доверие да се такова... Нямаме индикации в момента, че тя по някакъв начин ще ме предаде или издъни. Ся те, ако й сипат сол върху нея, и примерно такава атака - викане, повдигане на обвинения - еба ли им майката. Тя все пак е на 25 години... Щото всъщност някой от прокуратурата натиска. Тука въпросът е кой натиска и що го прави. Те, за да стигнат да роват от "Екоравновесие" още - това е преди 6 години. Аз затова искам да видя кой може да даде поръчка...
Б.Б. Тя е имала некво гадже преди това, некъв шеф... Криси
М.Н. Преди - един от тимаджиите, шеф е бил в ТИМ
Б.Б. Кой?
М.Н. Не от тия тримата, дето..., но Георги се казвал, не му знам... Но не е от ...
Б.Б. Държавна агенция на храни, на нещо ей такова...
М.Н. Де да я знам. Не ги взимаме девствени. В смисъл имала си е.
Б.Б. Не ме разбирай грешно
М.Н. Ма какво са правили
Б.Б. Чрез него действат нещо
М.Н. През този да ме ударат. През него...
Б.Б. Той действал през нея. Некъв...
М.Н. Шеф на агенция? Бил е шеф на агенция ли?
Б.Б. Некъв такъв...
М.Н. Ма той да я вербува?
Б.Б. С Марга как си?
М.Н. Ми как съм - тя много близка на тая, на Калинка. Вие си спомняте тогава, че фактически Марга препоръча Калинка, когато я срещна с оня от ОЛАФ. Не знам, нали - като колеги сме били, в смисъл - нормални колегиални отношения. Ся, възможно е, в смисъл, поръчка на Плевнелиев, не знам иначе, аз...
Б.Б. Ма така говорят. То, ако е поръчал на Марга Плевнелиев.
М.Н. Не, щото, ако говорите за тоя Прокопиев, той Прокопиев ме мрази мене. Аз... нали го ударихме
Б.Б. Плевнелиев тебе искаше да те остави министър включително, му се въртеше в главата.
М.Н. Не, защото казахте, че атаката е евентуално от Прокопиев. Аз оня ден му писах на Плевнелиев, когато животновъдите искаха да протестират. В смисъл, че мога да се опитам да съдействам да ги укротъ. Но Марга е много близка с Калина, много близка. Тя даже след като я осъдиха за дипломата, че няма диплома - Марга беше правила среща с нея. (пауза около 45 секунди). Но, за да ги натиска някой, просто някой трябва да ги кара. Те иначе...
Б.Б. Какво прави? Със Бареков как беше, тоя капут? (мълчание около минута)
Б. Б. Хм. Той за Тотев явно го... звъни телефон (вдига и слуша какво се говори отсреща)... Мммм.. Тея днеска ше обявяват това от подслушванията. И горе-долу знам какво е излезло. Начи - единият началник на екип, 50-годишнина имал и отишъл, и изтрил сичко в деня, в който е обявена проверката, вечерта. Става въпрос, че те ще им повдигат на тех, просто да знаеш като реакция. А те мое ли да са ни слушали нас? Не, щото инак те са излизали. Примерно не им съвпадат пътните листове - пише, че колата е излизала, примерно харчи 30 литра бензин, за да не изписват. Ся, мое шофьорите примерно да са си изписвали гориво. И подобни. Само че нема да прозвучи много добре, според мен. (слуша какво му говорят отсреща) М-м-м - треа да има... Най-уличаващото е това - че единият е изтрил целата информация от файловете, което в деня на проверката, което не звучи добре, като се обяви по тоа начин. (явно го питат дали е доказано) Доказано е - 13 прокурори са се подписали... Информацията, която е имало във файла, взел е паролата от ангийската компания, която ги е, не ги знам кви са. И е изтрил записа, всички записи, всичко. Няма представа за периода, просто знам - това са основните обвинения. А в единия пък има останали звукови записи, които не са ги слушали още, но не са със..., немат документ, че са водени. И затва си мисла, дали тея не са си бръмчали така да си изкарват напред-назад. (слуша какво му говорят отсреща). Требва все пак да имаш некаква готовност, да видиме какво ше кажат, но това са основните нарушения: Не излизат по пътни книжки маршрутите, с разхода на гориво и единия шеф на екип, те са два ли са три ли са - колко са тия бусове, е изтрил, и то, нали, това е интересно - че е имал 50-годишнина, когато чул за проверката - става и отива вечерта и трие едните. На другата сутрин в 7:58, а от 8:30 му е работното време, отива взима кода и ги изтрива всичките. И, ако тоя, къдет казваш - дали заместник или нещо, е знаел за нещо нередно и им е казал... (явно го питат кой е) Не го и знам кой е, маминката му дива. (отсреща му говорят дълго...) Не, въпроса е този сигнал - примерно тука сега стоиме, слушат моята къща - къде отива? (пак му говорят отсреща много човекът)... Добре, просто да го имаш предвид. Айде, добре.

М.Н. Аз нещо? Кво - да не предприемам некви... Маргарита, нема как да я такова... В смисъл не мога да направя контакт с нея, а и не знам как ще реагира тя.
Б.Б. На мен ми е казвала, че си голем разбойник...
М.Н. Маргарита? Е, тя слуша Калина, шефе, те са много близки. Но, ако го е координирала това тя... Въпроса е можем ли това (не се чува много добре) да го спрат поне него, да не ни издънат тия. Щот там са много хора - Ани Русчева, Диана (Дамянова)
Б.Б. Те нема кво да приказват. Ше приказват срещу себе си... Тази Криси...
М.Н. Не не знам. Начи за момента нямам индикации, не знам за връзка нейна. Имала е примерно гаджета в миналото назад, но за някакъв голем началник нямам....Добре, а те самото това дело, тоя като е дал показания, що не дадат поне него да...
Б.Б. Няма да дадат преди изборите със сигурност
М.Н. Ма поне да не го вкарват в съд, щото тоя, лудия, ако иде в съдебна зала, мое да почне да ръси секви бисери.
Б.Б. Лудия не ти е пробмем. Това е проблема, щото са и европейски пари. Върху това се концентрирай. Лудия - пет пъти си сменявал, дали ги смениш шести или седми....
М.Н. Не въпроса е да не влиза в зала...

Актуално

Кокинов подаде оставка заради днешните СРС-та!

Градският прокурор на София Николай Кокинов подаде оставка. Това стана ясно преди минути, след срещата му с главния прокурор Сотир Цацаров.
Прокуратурата започва проверка за автентичността на изтеклите в медиите записи със СРС от среща между Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Кокинов в къщата на бившия премиер в столичния квартал "Бояна".
Магистратите уточниха, че са образували проверката след сигнал, изпратен им от агенция ПИК.

Лице в Лице

Бойко в записите: „Бареков е капут!" Бареков: „Бойко, не е мъжко  ела да ми го кажеш в лицето!"

Журналистът Николай Бареков бе наречен "капут" от някогашния си приятел Бойко Борисов в изтеклите в медиите СРС-та на скандални разговори между експремиера, бившия земеделски министър Мирослав Найденов и градския прокурор Николай Кокинов. По-късно днес се появи в интернет и становище на Николай Бареков:

“ -За мен това не е речниково и интелектуално ниво, на което могат да разговарят премиер-министър и прокурор.  Не бих искал да намесвам личните ни взаимоотношения с Бойко Борисов, защото ще стане още по-ниско нивото. Политик, пък бил той и бивш премиер, който си позволява да употребява такива епитети спрямо журналисти, защото тук освен мен има замесено и друго име на журналист, както и двама прокурори със същите епитети - за мен това е показателно за отношението на този политик за държавата и държавността. Още повече, че мъжкото поведение е да кажеш на някого в очите какво мислиш за него. Мъжкарите така правят - казват си в очите какво мислят един за друг. Но да говориш зад гърба на хората по този начин... Аз искам да избегна личния мотив, но в това СРС не става дума само за мен, замесени са и няколко лица, които отсъстват. Това просто е липса на мъжкарско поведение. Ако някой има да ми казва нещо - да заповяда и да ми го каже в очите. Така, както направиха много дрги хора.“

СКАНДАЛНО!

НОВА БОМБА ГРЪМНА! ЗАПИСИ НА БОЙКО БОРИСОВ, МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ И ПРОКУРОР КОКИНОВ!

В редакциите на някой медии отново бяха пуснати ШОКИРАЩИ СКАНДАЛНИ ЗАПИСИ МЕЖДУ БОЙКО БОРИСОВ, ГРАДСКИЯТ ПРОКУРОР НИКОЛАЙ КОКИНОВ И МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ. Файловете са звукови и са изпратени от поща „Бойко Найденов Кокинов boykonaydenov@mail.ru На тях се чуват СКАНДАЛНИ ИЗЯВЛЕНИЯ ЗА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ИЗОБЩО СХЕМИТЕ, КОИТО СА ВЪРТЕНИ ЗА ВЛИЯНИЕ. ЕТО И СЪДЪРЖАНИЕТО НА ПЪРВИЯ ЗАПИС:

А тук може да слушате и самите записиhttps://soundcloud.com/aferabg


 „Ако мислите, че след 20.02.2013 г. Цветан Цветанов е спрял да ви подслушва сте се объркали. Но почти сигурен съм, че си го знаете. Защото аз съм един от тези, които ви подслушват. Служител съм на СДОТО, продължавам да работа там и върша каквото ми наредат началниците. А те вършат каквото им  нареди Цветанов. В този майл, защото аз не пускам сигнал, ви уведомявам за последния случай на нерегламентирано подслушване , в който аз участвах.

Защо пиша това? Защото днес 25.04.2013 г. Бойко Борисов заяви на българите, че Цветан Цветанов се е заклел в децата си, че не е подслушвал него. Е, не е така. Аз, и мои колеги подслушвахме в началото на април тази година среща между Бойко Борисов, бившия министър на земеделието Мирослав Найденов и градския прокурор на София Николай Кокинов. На нея се обсъждаше какви са възможностите да бъде прекратено делото за корупция, по което Мирослав Найденов е обвиняем и куп други неща касаещи  държавата. За да отидем на тази „тренировачна мисия“ бяхме изпратени с обяснението, че е по разпореждане на Цветанов, въпреки, че министърът на вътрешните работи в тази сутрин беше Петя Първанова. Защо се съгласихме да отидем?! Мисля, че мога да ви го обясня с една дума – СТРАХ.

След като се случиха всички неща в службата, на която съм отдаден, честно казано ми писна. Консултирах се с юристи, които ми разкриха каква би била гледната точка на законодателството в България към съдържанието на този разговор, който записахме. А именно – и ние, и разговарящите сме извършили престъпления. За нашите е ясно – подслушвали сме незаконно, без значение дали е бившият министър председател или сервитьора от „Двете Халби“. Но от това което ми казаха юристите мисля, че по важното е какви престъпления са вършили докато са си говорили Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов. И тримата са съучастници в извършването на престъпление по чл. 288, във връзка с чл. 18 ал. 1 от НК: „ Орган на властта който…по друг начин осуети наказателно преследване с цел да избави другиго от наказание, което му се следва по закон, се наказва с лишаване от свобода от 1 до 6 години.“ Не разбрах дали само Кокинов, или съвместно с Борисов и Найденов е извършил престъплението по чл. 357 ал. 1 от НК: „ Който разгласи информация, представляваща държавна тайна, която му е била поверена или станала известна по служба или работа, както и този, който разгласи такава информация, като съзнава, че от това може да последват вреди зе интересите на Република България, ако не подлежи на по-тежко наказание, се наказва с лишаване от свобода от 2 до 8 години.“ Юристите ми казаха, че според тях в този разговоро са извършени и други престъпления, но в крайна сметка си има прокуратура, която трябва да прецени.

Доказателствата за това което написах по-горе са в следващите извадки от въпросния разговор, както и в аудио файловете, които ви изпращам.

                                                                           Подпис ………………..

                                                                           /Бойко Найденов Кокинов/

Приложение – извадки от запис

Николай Кокинов – градси прокурор на София: Добро утро.

Мирослав Найдено – екс министър на Земеделието и храните: Аз съм се дегизирал

Н.К.: Дегизирал!? /към друг/ Вода нищо друго не искам.

М.Н.: Отслабнал ли си?

Н.К.: Само умствено. Преследват ме. Аз съм репресиран.

М.Н.: На една шейна, дет вика Шефа, са ни качили.

Н.К.: Ааа, качили, ма забраихте ма сичките.

М.Н.: Мене, ме най забравиха. Ама,…

Н.К.: Тебе не знам кой ти вади ножа. Сигурно ти приказват, че аз ти го вадя, ама…..

М.Н.: Не? Той затва Шефа искаше, той затова ти се обади снощи…

Н.К.: Няма идея кво се случва в крайна сметка. Някой нарежда отгоре.  Кой ти скача? Това ни е интересното.

М.Н. Незнам. Казах му на Шефа, той каза – Цецо. Мисля, че е Цецо. За да има такава атака и то координирана атака….

Н.К.: Значи това го прави Главния. Еманципира ли се вече.

М.К.: Защото Той /главния прокурор/ първия път като се изказа, директно атакува и теб.

Н.К.:Кво да ти кажа…..

М.Н.: Цацаров казал на Шефа, че отдолу го натискат да ми повдигне обвинения.

Н.К.: Крият от мен делото. Аз съм репресиран от всякъде. Президента ми скача вече.

М.Н.: А той що?

Н.К.: Ми не знам.Щот сме били хора на Бойко. Не мога да разбера кво се случва – кой от кои е ?

М.Н.: В събота и неделя бехме с Шефа и аз му викам, че ще ми пишат постановлението за привличане. И той вика: „Глупости как ще приличат?“. И в понеделник получих призовка.

Н.К.: Виж сега, началника си избра главен прокурор.

М.Н.: Знаеш ли кое е лошото, като са го разпитвали тоя Симеонов…

Влиза Бойко Борисов.

Б.Б.: Ебати ташака. Слави Бинев да има по-висок рейтинг от Костов.

Н.К.: Ха-ха-ха. А Кокинов да пише?

М.Н.: И после в дисциплинарката.

Н.К.: И после да.

Б.Б./към друг/: Дай една пура.

М.Н.: Марешки си е платил и днес е на първа страница на „Труд“ и „24 часа“. Пълнят гушите на медиите.

Б.Б.: Поболяхте ме.

Н.К.:  А какво да кажа аз? Защо ми скача президента бе? Бил съм твой човек.

Б.Б.: Той, ако е казал, че си мой човек, то тва е хубаво.

Н.К.: Хубаво, ама началника ми по друг начин го представя.

Б.Б.: В смисъл?

Н.К.: Ми каза,че президента му се скарал – до кога ще ги търпиш тия…Както се казва, не са хубави тия работи. Нещо, репресират ме….Червените ме репресират.

Б.Б.: Кои са червените?

Н.К.: Хи-хи-хи. По принцип. Всички ме репресират. Янето ми скача.

Б.Б. За кое?

Н.К.: За енергийните дела. Гриза дървото. Ще кандидаствам за апелативен прокурор. Искам там вече да ходя.

Б.Б.: Къде е тва?

Н.К.: Апелативна прокуратура. Искам да ходя там вече.

Б.Б.: А София?

Н.К.: Не ми се седи тука повече.

Б.Б.: А този Джамбазов на кой е човек? Аз знам кой го е назначил. Сашо Арабаджиев се е обадил на Филчев и го молят Станишев и Първанов.

Н.К.: Той ми е градски, от Ямбол е, по-малък е от мене. Малко гей си пада, ама….

Б.Б: Не малко, той си е откровен педерас.

Н.К.: Е да де, ама иначе си е добро момче. Умно момче.

Б.Б: Всички педераси са умни по-принцип. И аз почвам вече да викам, че съм пидал.

Н.К.: Хи-хи-хи.

Б.Б.:…за да мислат, че съм интелигентен. Кольо Филчев ми разказа целата му история. Нали знаеш, той е кото СД – като му щракнеш копче и почва да разправя с години и с дати.

Н.К.: Е той Джамбазов, Бойко Найденов го взе. После и аз си го взех.

Б.Б.: Да не би и ти да обичаш така…..

Н.К.: Ми де да знам, не съм пробвал, Ама може и да е хубаво. Знае ли човек на тази възраст.

Б.Б.: Е той не беше ли тоя дето ходи да разпитва Овчаров в кабинета му?

Н.К.: Да даже му се караха. А за Миро Найденов, мен тва дело ми го крият.

Б.Б.: Кой го крие?

Н.К.: Ръковос.дството на прокуратурата.

Б.Б.: Кой?

Н.К.: Караш ме да говоря срещу началника си ли? Наблюдаващия прокурор докладва сяка вечер на Боби Сарафов.

Б.Б.: Боби Сарафов е?

Н.К.: Ми докладва си, предполагам, че е по разпореждане на Цацаров щото тази дисциплинарка ми е голям чатал на врата. Всеки ме изнудва.

Б.Б.: А Апелативен по-хубаво ли е от Градски?

Н.К.: Ами по-високо е. Три граници са. Долу от Благоевград горе до Видн. Обеща ми едно /да стане главен прокурор/ а то не стана. Моя мандат изтича след три години. Няма какво да правя тука. Освен това ще съм втора инстанция на СГП, а и не само на нея.

Б.Б.: А неговото дело /визира Миро/ как го виждаш като прокурор?

Н.К.: Ми никак не го виждам. Неговия свидетел, как се казваше, Симеонов, пак е бил отбой. Казаха ми, че дръпнал си го бил нещо. Така ми казаха от летището. Сериозно ти говора. Без неговите показания аз не виждам кво има по делото. Имат само тия СРС-та на Калинка.

М.Н.: Те сега искат да привличат и Малена към мене.

Н.К.: /към Б.Б./ Не ми се подсмихвай, ти си го избра.

М.Н.: А по второто дело – това за пиарките. Там тая другата, Накова.

Н.К.: Братко дишат ти във врата.  Познай кой е от три пъти. Не съм аз. Питай началника да каже.

Б.Б.: Кой?

Н.К.: Ти. Питай главния кво му се върти във главата. На мен не ми казва. Изненадва ме непрекъснато. Днес ме бие, утре ме гали. Ето за това искам да стана, Апелативен да отида…..Главния ми каза да разпънем като Христос журналисът от Медиапул Борис Митов. И той е гей.И наркоман и гей. Нали съм все главен бушон /към Бойко/ нещо взех да са уморявам. Сериозно ти говора. Много ми идва. Удар след удар. Всек ма цака. Мъка ми е…..

Б.Б.: Роман мое ли си го ебе Джамбазов или не мое?

Н.К.: Според вестниците още един от заместниците ми е гей.

Б.Б.: Роман си е манаф малко.

Н.К.: Е приятелчета са си с Джамбазов.

М.Н.: Е то прихваща.

Н.К.: Не знам кво прихваща но нещо съм нервен напоседък.

М.Н.: И на мене ми е същото.

Н.К.: Не е хубаво. Твойто си е тове, мойто си е мое.

М.Н.: Теб като прокурор те питам – при условие, че този си е променил показанията, те не могат ли да го прекратат.

Н.К.: Могат.

М.Н.: Е що не го прекратяват. Нали такава беше уговорката? Отиваш разпитват те и край.

Н.К.: Аз съм репресиран в момента. Нямам поле за изява. Аз го питам Джамбазов той не ми казва нищо. Лъже ме. Знам. Според мене, с ръка на сърцето, няма да издържи делото. А за другото дело, за медийните поръчки, чух една клюка, която ако искаш ще ти я кажа, ако искаж няма да ти я кажа.

М.Н.: Кажи.

Н.К.: Предлагат сделка и май е приета от девойки, една от които е дамата, с която живееш. Да свидетелства срещу тебе, за да не и повдига обвинение.

Б.Б.: Тоя не ти е проблем, тая ти е проблем.Още преди една година ти казах.

Н.К.: Е значи мисла в правилната посока.

Б.Б.: Проблем ти е тая, която може да те накисне по най-безобразния начин. Така че отивай и се оправяй.

М.Н.: Аз там притеснения нямам.

Б.Б.: А ко тая, къде живее при мене ходи да ме топи, чия е вината? Това което ти го казва човека…

М.Н.: Е то нали  е клюка.

Н.К.: Клюка ама.

Б.Б.: Ама има логика.

Н.К.: Отивам при началника си на репетиция. Не знам дали ще се върна.

Кокинов си тръгва. На тръгване предава на Борисов резултати от прокурорски проверки преди да са обявени от прокуратурата. Юристите ще преценят престъпление по кой текст от НК е извършил.

М.Н.: /към Бойко/ Значи Шефе, тя няма да ме издъни. Марга е много близка с Калина. И след като я осъдиха за дипломата тя пак се вижда с нея.

Борисов говори по телефона.

Б.Б.: С Бареков как беше?С тоя капут!

Борисов говори по телефона. Мълчанието на мутрите.

Б.Б.: Ще приказват срещу себе си.

Б.Б.: /към Миро/ Лудия не ти е проблем. Тва ти е проблем щото са европейски пари.
Източник АфераРазкрития!

САЩ налагат ГМО в България, според секретни документи от Уикилийкс!

Привържениците на ГМО са активно финансирани и подкрепяни от посолството на САЩ, пише в серия секретни документи разсекретени от  Уикилийкс
Председателя на Българската академия на науките Иван Юхновски бил основна пречка срещу приемането на свободно ГМО законодателство, според доклад (грама [06SOFIA1173]) изпратен от шарже д’афер Караянис през 2006 г. В него се пояснява, че шефът на Агробиологичния институт Атанас Атанасов казал в посолството, че г-н Юхновски се противопоставял на законодателството за приемане на ГМО като изпратил експерти в парламентарните комисии по земеделието и околната среда да се изказват против законопроекта, а са били знаели само малко за ГМО. С други думи, че не разбират от тази наука.

Вижте кой наложи ГМО в България, според доклад на Уикилийкс
Поддръжниците на идеята за ГМО бяха изпратили писмо до Европейската комисия, за да питат дали закона у нас е в съответствие с изискванията на европейското законодателство. Те са били подкрепяни от тогавашния зам .-министър на земеделието Светла Бъчварова. Тя беше уволнена от Бойко Борисов заради нарушения през 2011 г.
Г-н Атанасов се надява, че ако се докаже, че нашия закон не отговаря на изискванията на ЕС, това може да се превърне в най-силния коз в полза на лобистите на ГМО у нас, с който да изтъкнат пред правителството, че е належащо да се преразгледа закона за либерализация на ГМО, разкрива в доклада си Караянис.
През 2009 г. посланик Макълдауни, пише в доклад до Държавния департамент, че посолството им у нас е подкрепяно от бихотехнологичната индустрия на САЩ. Използват също и местни доверители, които са финансирани, за да проведат кампания за това колко ползи има от ГМО и финансови и стопански.
През 2010 г. правителството на Бойко Борисов прие либерализирането на ГМО за своя стратегическа цел. Но поради съпротивата на по-голямата част от обществото реши да наложи мораториум за 5 години. С това се цели ЕС да го разкритикува и да се наложи приемането на законопроекта, това е казал министър Найденов на посланик Уорлик.
На 11.02.2011 г. мин. на земеделието Мирослав Найденов се срещна с посланика на САЩ, по време, на която той призна, че въведения 5-годишен мораториум е тактически ход на правителството на Бойко Борисов да бъде приет проектозакона за либерализиране на ГМО.
Читателите в нета правилно и с възмущение коментират политиката, която води нашето правителство и Бихотехнологичната индустрия на САЩ, която наложи ГМО в България  „Крайно опасно е членството ни в ЕС,това ще е краят на играта-изцяло внос на евтини ГМО-боклуци без информация на етикетите,изцяло вносни семена от, Монсанто, отново ГМО -хибриди и неплодовити, изцяло пръскане с пестициди и ракови заболявания, за които отново няма да има пари от фалшивата здравна каса и така докато евреите си постигнат целта-депопулация и Нов световен ред!!!”

СМЕХ

Съдейки по фамилиите Цветанов и Флоров може да са един и същи човек!

     *
В наше време, след легализирането на еднополовите бракове, следващата стъпка ще бъде да се легализират браковете с компютри.
      *
Само 1% от населението знае, че на етикета на дрехите пише как да се грижим за тях - пране, сушене и т.н. Останалите 99% ги ползват, за да определят коя е задната страна...
     *
- Татко, защо бонбоните са обвити в станиол?
- За да може в целия апартамент да се чува как майка ти отслабва.
     *
-Довечера, моят отбор като падне, ше се напия..
-Кой е твоят отбор?
-Който падне..
      *
Учител връща бележника на учник с думите:
- Баща ти ще побелее, като ти види бележника.
- Няма да побелее.
- Нима твоите оценки не го интересуват?
- Разбира се, че го вълнуват, но той е плешив.
     *
Неща, които може да се научат от американското кино (2-ра част)
11. Един мъж, който стреля по 20 други мъже, има по-голям шанс да ги убие, отколкото 20 мъже, които стрелят по един мъж.

12. Всеки лаптоп е достатъчно мощен, за да навлезе в комуникационната система на настъпваща чуждопланетна цивилизация.

13. Повечето хора си събират изрезки от вестници в специални тетрадки - особено ако някой от близките им наскоро е умрял при странен инцидент с плавателно средство.

14. Детективите са способни да разрешат заплетените случаи единствено след като бъдат отстранени от служба.

15. Когато са насаме чужденците предпочитат да си говорят на английски.

16. Ако си герой, никога няма да те обвинят в масово клане или криминално нанесени щети, дори да изравниш цял град със земята чрез действията си.

17. Винаги, когато ти потрябва ножовка, ще я намериш наблизо.

18. Всяка ключалка може да бъде отключена с помощта на кредитна карта или кламер и то за секунди - с изключение на случаите, когато става въпрос за врата, която води към горяща сграда, в която има оставено невръстно дете.

19. Когато караш кола, нормално е през цялото време да гледаш не пътя, а човекът на седялката до теб или зад теб.

20. Дори да караш по абсолютно прав път, необходимо е от време на време рязко да
     *
Един от парадоксите на нашата страна - най-голяма опасност представляват структурите, отговарящи за сигурността...


четвъртък, 25 април 2013 г.

Разкрития

Скандални разкрития от Гриша Ганчев!

Бизнесменът Гриша Ганчев ще направи скандални разкрития и потресаващи признания в
предаването на Сашо Диков – Дикoff по Нова телевизия в събота.
Той ще разкаже пред Сашо Диков за грандиозна далавера за 600 милиона, както и че на няколко пъти са му пращани емисари, които да му искат пари. Това става след ареста на синът му, който бе жертва на една от поръчковите операции на Станимир Флоров и Цветан Цветанов. Той обаче отказал да дава пари.
След като синът му бе пуснат от ареста и му бе разрешено да напуска страната, той вече е в чужбина.
„Пратих майка му при него да му предаде да не се връща в България до изборите и ако трябва да седи там и до следващите избори”, казва Гриша Ганчев

Разкрития

Прибраха телефона на Мирослав Найденов!

Телефонът на скандалния бивш земеделски министър е прибран от служителите на МВР, като всички обаждания се пренасочват към любезна дама, която обяснява ситуацията
"Няма как да говорите, защото апарата вече не е при него, а обажданията са пренасочени към мен", каза с уважение нежният женски глас.

Екстра Смех

Открийте разликите

Актуално

Мирослав Найденов става защитен свидетел и изключен от ГЕРБ!

Цветанов се заклел в децата си!
Бившият земеделски министър Мирослав Найденов е изключен наказателно от партия ГЕРБ.Това е решила благоевградската структура, в която Найденов е членувал.
 Решението е взето днес в късния следобед, а повод за драстичната мярка е направеното тази сутрин изказване от Найденов, че бившият вътрешен министър Цветан Цветанов масово е подслушвал министрите от кабинета “Борисов”.
Според анализатори изключването на Найденов ще се отрази на негативно върху кампанията на ГЕРБ и ще отблъсне електората им.
В четвъртък сутринта в ефира на bTV Найденов реши да изнесе на показ скандални разкрития от кухнята на ГЕРБ. “Цветан Цветанов скалъпи сигнала в прокуратура срещу мен. Той ме подслушваше незаконно през целия мандат, подслушваше и целия Министерски съвет и всички министри знаеха. За всичко това Цветанов трябва да напусне политиката“, заяви в предаването “Тази сутрин” ексземеделският министър.
Неочакваният приятелски огън в редиците на ГЕРБ дойде от близкия до премиера Борисов Мирослав Найденов. Бившият земеделски министър обаче не смята, че Борисов е знаел за похватите на вицепремиера Цветанов. “Категорично разграничавам Цветанов от Борисов. Аз с Борисов съм имал винаги приятелски отношения и съм сигурен в него. Допускам, че и самият той може да да е бил обект на подобни действия”, каза Найденов.
Найденов бе призован за разпит веднага след интервюто му за Би Ти Ви тази сутрин, в което той призова бившия вицепремиер и вътрешен министър Цветан Цветанов да се оттегли заради подслушването и посочи, че са били подслушвани незаконно всички министри на ГЕРБ, а вероятно и президентът Росен Плевнелиев.
Според наблюдаващия прокурор има реална опасност за живота и здравето му и затова Мирослав Найденов вече е защитен свидетел, съобщи говорителят на Софийската градска прокуратура Румяна Арнаудова.
Бойко Борисов защити бившия вътрешен министър Цветанов от нападките на Найденов. Той заяви, че Цветанов се е “заклел в децата си”, че такива неща не е вършил.

Разкрития!

Ето кои българи загубиха милиони в офшорната зона- Кипър!

Излезе наяве списък на известни българи, които загубиха милиони евро в офшорната зона на Кипър.

Забавното е, че някои от тях и до днес се правят на бедни и постоянно просят милостиня от държавата за привилегии от всякакъв характер.

Някои от тях тихомълком трупат пари и още по-тихомълком крият в офшорни зони или чужди банки спестяванията си – далеч от погледа на данъчните, както и от любопитни. Ето кои са тези славни българи:

Венци Стефанов – собственик на ФК „Славия”, който притежава авоари и в офшорни зони в Панама.

Венета Райкова – голяма изненада! Тя стана известна, като водеща на “Горещо” и “Къщата на Нова” по Нова телевизия, фука се безспир, че има висок стандарт и едва ли, става на въпрос за съвпадение на имена.

Петра – фолк певицата. В България нашумя с хитовете си „Хищна хиена”, „Командира”, „Котаците и маците”. Живее с кипърски богаташ, предполага се, че той й е дал парите. Петра е олекнала с 6 милиона евро.

Лили Иванова – прима на българската естрада.

Във всяко интервю което дава заявява, че държавата е длъжна да й отпусне специална, индивидуална пенсия. Лили се разминала от това нейно желание, за малко по времето на Вежди Рашидов.

Но, когато разгледал обстойно подадените документи от нея, тогавашният културен министър възкликнал: „Как да й дам индивидуална пенсия? Та тя е длъжник на държавата с данъци за 1 милион лева!”.

Предполага се, че състоянието й е около 10 милиона лева – 5 милиона евро.

Поне 1.5 милиона евро от тях са хлътнали в кипърската криза.

Слави Трифонов – водещ в бТВ. Неговата загуба е в порядъка на 5 милиона евро.

Васил Найденов – поп изпълнител, известен с прякора си Васко Кеца.

При цялото ни уважение към него и към творчеството му, човекът явно има склонност към данъчни измами или далавери, защото беше сгащен от НАП да укрива доходи в продължение на дълги години – за което обвини счетоводителя си, че бил некадърен.

Васко Кеца беше глобен, а след това принуден да вкара около 500 000 лева в държавната хазна. Говори се, че спестяванията му са около 3.5 милиона евро – 7 милиона лева.

Георги Христов – певец.

Евгени Минчев – светски хроникьор.

Младен Михалев-Маджо – бизнесмен. Създател на СИК. Има офшорни сметки и в Панама.

Мина Костова – дъщеря на Иван Костов.

Христо Стоичков – голяма част от милионите му са задържани в кипърските банки.

Неговите пари не са в офшорки, но също пострадаха от банковата криза на Острова на Афродита.

Христо Ковачки – бизнесмен, солиден играч в българската енергетика.

Гриша Ганчев – собственик на ФК „Литекс”. Извън футбола се занимава с внос на захар, петролни продукти, произвежда в Ловеч и коли чрез фирмата си „Литекс Моторс”.

Любимият му израз е:”Парите лесно се умножават. Въпросът е кой как може да ги съхранява. По-лесно е да направиш пари, отколко да съхраниш пари”.

Стефан Шарлопов – започва бизнесът си с търговия. През 1995 г. създава „Роял Фуудс”, откъдето получава прозвището си Краля на кроасаните. За известно време е собственик и на минерална вода „Девин” и успява да наложи марката като една от най-силните на пазара на минерални води. Сетне я продава на австрийски инвеститор. Открива и верига хотели насочени към СПА туризма.

Кънчо Стойчев – социолог.Един от собствениците на „Галъп Интернешънъл – България”.

Притежава и бизнес, свързан със строителство на хотели и голф-игрища.

Георги Гергов – български олигарх. Собственик е на перлата на Пловдив – Международният панаир.

Притежава много хотели, ресторанти, занимава се с медиен бизнес.

Наричан подигравателно от враговете си „Свинарят на Гоце”.

Валентин Димитров-Вальо Топлото.
  
Димитър Желязков-Митьо Очите. Считат за страшилището на Черноморието, наркотрафикант №1 на местна основа. Осъждан за търговия с дрога и организиране на престъпна група.

Емил Димитров, известен с прякорите си Емо Ротманса или Емо Фаса. Бивш депутат от ГЕРБ. По слухове, в Кипър са му потънали над 3 милиона евро.

Румен Петков и Румен Овчаров, БСП. Единият е известен с прякора си „Пикаещият в шадравани”, другият е популярен като Дългия инкасатор.

Николай Бареков.

Изгонен за далавери от бТВ.

В момента се подвизава като шеф на телевизия, обявявана доскоро за рупор на правителството.

Заради колосалните му умения в областта на подмазването, наскоро получи наградата за „Безгръбначна журналистика”.

Според запознати, загубите му възлизат най-малко на 2 милиона евро.

Елена Вълчева – дъщеря на бившия управител на БНБ Тодор Вълчев. Води се притежателка на доста богати офшорни фирми с много дебели сметки. За нейна жалост, част от тези сметки са безвъзвратно стопени заради кипърската криза. Кирил Йорданов, бивш кмет на Варна, тези две имена съвпадат със списъка на Яне Янев, който той така и не извади на светло пред българските медии.

Моника . Половинката на Серго е загубила невероятно много пари – 12 милиона евро от авоарите си.

Източник: Едно към едно


СМЕХ

 Потъва презокеански кораб. На фона на всеобщата паника при капитана идва англичанин с
лула в уста и вецливо пита:
- Кажете, моля, сър, а коя лодка е за пушачи?
         *
 Промоция от КАТ: съберете 10 двадесетлевови банкноти и ще ви върнат книжката.
         *
Срещат се две приятелки:
- Как може така да изневеряваш на мъжа си?!
- А как, знаеш ли някакъв друг начин?
         *
 Връща се един от Англия и разказва:
- Знаете ли, там разбрах англичаните защо толкова обичат чай!
- Защо?
- Опитах им кафето...
         *  
  - Защо се скара с нея?
- Тя помоли да позная на колко години е.
- Е, и?
- Познах!  
      
         * 
 Срещат се двама приятели. Единият казва:
- Изглеждаш отпочинал и доволен от живота..Отпуска ли си?
- Аз не...но моят шеф е.
         *
 Министър-председателят е поставил задача да се снижи инфлацията до "едноцифрени числа".
Учени математици изучават възможността да се пишат числата между 10 и 20 с една цифра.
         *
Неща, които може да се научат от американското кино

1.Леглата се постилат със специални Г-образни завивки, които стигат до мишниците на жените и едва до кръста на мъжете, които лежат до тях.

2. Вентилационната система на която и да е сграда е перфектното скривалище. Никой няма да се сети да те потърси там, а освен това от там можеш да достигнеш до всяка точка на сградата, до която си поискаш.

3. Ако искаш да минеш за немски служител, не е необходимо да говориш немски. Достатъчен е и немски акцент.

4.Мъжете не дават никакви признаци, че ги боли, дори когато върху тях се изсипва една гора бой, но когато някоя жена започне да им почиства раните, винаги запримижват от болка.

5. В кухните няма ключове за лампи. Вместо това влизаш в кухнята, отваряш хладилника и той ти свети.

6. Всеки, който се събужда от кошмар, скача внезапно и сяда запъхтяно в леглото.

7. Кашлицата обикновено е признак за смъртоносна болест.

8. Всички бомби имат дисплей с големи червени цифри, така че винаги да знаеш кога точно трябва да избухнат.

9. Ако решиш да се разтанцуваш насред улицата, се оказва, че всеки знае стъпките на танца.

10. Когато се изправиш лице в лице със зъл международен терорист, най-доброто ти оръжие срещу него са сарказмът и остроумието.

сряда, 24 април 2013 г.

Актуално

Европарламентът подхвана Цветанов!

Цветан Цветанов може да излезе сух от СРС-гейт, но от разследване в Европарламента няма да се спаси. Това стана ясно днес на заседанието на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи в Европейския парламент. Въпросът ще бъде дебатиран в пленарната зала на следващото заседание в Страсбург на 21 май.
С четири гласа "за" и два "против" бе решено бившият вътрешен министър Цветан Цветанов да бъде разследван от Европа за незаконното подслушване на двама български президенти, еврокомисарката Кристалина Георгиева, министри, политици и бизнесмени у нас.
Заседанието на Комисията по граждански свободи продължава и в момента. От името на Слави Бинев колегата му от Група „Европа на Свободата и Демокрацията”, датчанинът Мортен Месершмидт е внесъл искането за разследването на Цветан Цветанов на днешното заседание на комисията.
След продължителна дискусия депутатите решиха, че Цветанов трябва да отговаря за подслушванията и да се намери главния поръчител на действията му. От ЕНП са се опитали да осуетят взетото решение, но без успех

Екстра Смех

В крак с времето! 

ГАФ

Външно разгласи имената на бойците в Афганистан!

Българското министерство на външните работи направи сериозен гаф – на страницата на МВнР бяха публикувани списъци с имената на български военнослужещи в Афганистан.
В секцията “Парламентарни избори 2013″ – „Афганистан“ на www.mfa.bg са публикувани 2 pdf файла със списъци на заявилите желание да гласуват в база „Кандахар” (250 души) и база „Феникс” (Кабул, 82 души).
Списъчният състав на всяко поделение е секретна информация. От съображения за сигурност имената на участниците във военните контингенти се пазят в тайна.
В разпространените списъци по всяка вероятност фигурират и имената на разузнавачи.

Актуално

Самоуби се убиецът на дърводелеца

Самоуби се обявеният за издирване във връзка с убийството на 56-годишния училищен дърводелец Койчо Колев от Стара Загора.

30-годишният Стоян Стоянов се е самоубил късно следобед южно от Стара Загора. В момента полицията извършва оглед на мястото.

Разкрития

Уляна Пръмова - етърва на Меглена Кунева, е гласът цензур  в слушалката на Митко Цонев.

Бившата генерална директорка на БНТ е продуцентът на предаването "Лице в лице" по Би Ти Ви. Пръмова се разкрещя на водещия защо задава въпрос, за който са се разбрали да не коментират в ефир. А именно - как върви разследването срещу бившия земеделски министър Мирослав Найденов. Въпреки нареждането на Пръмова, Цонев изстреля въпроса на госта Борислав Сарафов, зам.-главен прокурор.
Скандалът с цензурата в Би Ти Ви разтърси държавата, след като бе излъчен запис на интервюто в "Господари на ефира". "Нали лично те помолих да не задаваш този въпрос", прозвуча гласът на Пръмова в слушалката на Цонев. Репликата обаче бе чута и от зрителите. Цонев не реагира и продължи с питанията си. Тогава Пръмова изкрещя в слушалката: "Митко?!" Отново никаква реакция. Гласът в слушалката накрая стана заканителен: "Ти нормален ли си?".
Причината за темата-табу е във факта, че по времето на Мирослав Найденов от Министерството на земеделието течаха потоци с милиони към медиите, сред които може би е и Би Ти Ви. Срещу парите медиите явно имат ангажимент да мълчат за далаверите на ГЕРБ.

Предизборен Смех

Лиляна Павлова улови бременна скарида!

Връх на PR похватите достигнаха хората, отговарящи за поддръжката на блога на Лиляна
Павлова. На страницата администраторите уведомиха феновете на бившия регионален министър, че любимката им се е пробвала в рибарския бранш. Освен воля, бившият регионален министър явно притежава и вроден талант. Още с първия замах на кепчето Лили Павлова успяла да хване скарида и то не каква да е, а бременна.
Ето пълния вид на текста:
Първи урок по улов на скариди преподаде малчуганът Жорко на кандидатите за народни представители от Варна Лиляна Павлова и Иван Портних в гр. Бяла вчера.
На рибарския кей Жорко показа завидни умения в улова на морския деликатес. “Скариди се ловят при скалите и с кепче”, напътстваше младият рибар.
Още с първия замах Павлова и Портних увенчаха усилията си с успех. Те уловиха скарида, която по мнението на рибарите беше бременна. След кратък диспут между двамата благородството надделя и върнаха морския дар обратно в морето.
Според рибарите да хванеш бременна скарида било на късмет.

Скандално!

Цветанов покривал нерегламентиран износ на ток за 1млрд. лева!

Бившият вътрешен министър Цветанов и заместникът му Веселин Вучков покриват огромна далавера с износ на електрическа енергия, пише в. "Галерия" в новия си брой.


Скандална справка за нерегламентиран износ на електрическа енергия от България, което

доведе до шоковите цени на тока,

се получи в редакцията на „Галерия“.

Тя е била разработена през 2011 г. от екип преподаватели от Академията на Министерството
на вътрешните работи, оглавяван от доц. Николай Николов. В групата са включени някои от най-добрите експерти, сред които и бившият шеф на АЕЦ „Козлодуй“ Йордан Йорданов.

Справката е

изпратена до Цветан Цветанов и неговия заместник Веселин Вучков.

Двамата не само не се съобразяват с направените изводи,  но съзнателно я прикриват. От
справката става ясно, че в перида 2008-2011 г. нерегламентираният износ на електрическа енергия е с около 6 500 000 мегавата повече от нерегламентирания внос. Елементарно изчисление показва, че при цена 50 евро за мегават загубата за държавата е 320 млн. евро, или 640 млн. лв. Тъй като порочната практика е продължила и през следващите години,

загубите до 2013 г. са достигнали 1 млрд. лв.

Налице е възможност за извършване на злоупотреби. Тенденцията за увеличаване на нерегламентирания износ спрямо вноса през 2011 г. (близо 150% ръст спрямо 2008 г.) потвърждава една такава възможност, пишат в справката експертите още през 2011 г. Те препоръчват на МВР да направи проверка и да поиска официална информация от чуждестранните системни оператори за вноса и износа на електроенергия. Настояването им остава без никакви последствия.

Цените на тока вървят нагоре, защото

порочната схема продължава да действа.

Според нея при свободното договаряне от обществения доставчик на продажна цена, която е по-ниска от изкупната, държавата губи огромни суми. Нанесените щети се покриват от всички българи, за които стана непосилно да си плащат сметките. Те излязоха на протести, а бунтовете бяха окървавени.

Веселин Вучков, който заедно с Цветан Цветанов прикрива скандалната справка, е човекът, който винаги е бил използван като бушон  от бившия вътрешен министър, научи „Галерия“ от отлично информирани източници от МВР. В редакцията разполагаме с доказателства, които можем да предоставим, че тъкмо

Вучков е подписвал разрешенията за нерегламентираните подслушвания,

които взривиха държавата.

За да му осигури имунитет и да прикрие далаверите, които е вършил заедно със заместника си, Цветанов го включва в една от листите на ГЕРБ за предстоящите избори.

Екстра Смех

Парадокс: Най-много от парите с лика на Алеко Константинов са в джобовете на байганьовците.

Актуално

Агенция „Митници“ със странна декларация!

Преди минути Агенция „Митници“ публикува странна декларация:

ТАЗИ НОЩ ЗАКОНЪТ КОЛЕНИЧИ И МОНОПОЛЪТ ПОБЕДИ

„Тази нощ съдът пропусна шанса да разсее разяждащите българското общество съмнения, че в държавата ни управлява олигархия. Тази нощ над държава-член на Европейския съюз и НАТО легна тежката сянка на чужди интереси. Тази нощ стана ясно, че в една правова държава не всички са равни пред закона и пред принципите на свободния пазар. Тази нощ институции загубиха достойнство, държавата - приходи, гражданите - вярата, че могат да живеят в нормална държава. Тази нощ законът коленичи и монополът победи.
         Но въпреки това и именно заради това Агенция „Митници" ще продължи да прилага законите на Република България. Заради българската държава и българските граждани.“

Най-вероятно декларацията е по повод на това, че Административният съд в София е спрял изпълнението на заповедта на директора на Агенция "Митници" за отнемането на лиценза на продуктопровода на "Лукойл България" за Южна България. Заповедта за отнемане на лиценза бе издадена заради нарушения при поставянето на измервателни уреди, осигуряващи данъчен контрол върху преминаващото оттам гориво.

Разкрития

„Хизбула“ осъди на смърт женен за нашенка ливанец!

Жена от Пловдив твърди, че съпругът й, който е ливански гражданин, е задържан от „Хизбула" и се намира във военен затвор в Бейрут. Срещу него е издадена смъртна присъда, защото е обвинен, че работи за Израел. Това разказа Кети Райчева пред TV7.
61-годишният Талал Халил живее от 20 години в България със своята съпруга. Преди половин година заминава за Ливан, за да се откаже от имотите си там, както и от ливанското си гражданство, с надеждата да получи българско. Там е арестуван от Хизбула.
Единствената надежда на Кети да спаси съпруга си е той да стане български гражданин и институциите да му съдействат. Въпреки многобройните обещания, това не се е случило.
В момента Кети Райчева е безработна, а ливанският адвокат иска хонорар от 10 хил. долара, за да защитава съпруга й, което е непосилно за нея.

СМЕХ

След 5 часов разпит на Ц.Цветанов  следователят взе решение да гласува за ГЕРБ!
        *
Фотограф на сватба:
- А къде е нашата щастлива двойка?
Един от гостите:
- Да, ето ги и тях: булката и нейната майка...
         *
Работещи програми на партиите няма, работещи са демо-версиите им, и то само до изборите.
         *
Старост - когато от потребител на женската красота, се превърнеш в ценител на женската красота.
         *
В седем вечерта служител си слага палтото и тръгва да излиза от офиса.
- Взимаш си половин почивен ден? - пита шефът.
- Не, отивам да обядвам...
         *
Козметика от калта на Мъртво море - сбъднатата многовековна мечта на евреите да правят пари от кал.
         *
Секретарка казва на шефа си:
- Шефе, само да знаейте, какви клюки пуска за вас заместника ви...
- Голяма работа! Важното е да не казва истината.
         *
- Съществува ли любов от първи поглед?
- На пръв поглед - да.

вторник, 23 април 2013 г.

Разкрития

Мъж държи 14 години безсмъртен  хамбургер от МакДоналдс в джоба на якето си! Снимки

Мъж от щата Юта в САЩ показа забравен хамбургер купен от МакДоналдс преди цели 14 г.,
който дори не е мухлясал.
Дейвид Уимпъл купил хамбургера от МакДоналдс през юли 1999 г., като имал за цел да го държи един месец и да докаже на приятелите си, че тази храна е пълна с химикали. 
След един месец обаче, той съвсем забравил за сандвича, който оставил в якето си в гардероба. Две години по-късно открива хамбургера все още така запазен и със свеж вкус. Виждайки вида на сандвича, Дейвид решава да продължи своя експеримент и така 14 години след
покупката на безсмъртния сандвич мъжът го показа на бял свят все още толкова “пресен”, поне на пръв поглед.
В телевизионното предаване, в което показа своя 14-годишен хамбургер, Дейвид Уимпъл добави още, че сандвичът дори е бил в оригиналната си опаковка от МакДоналдс през всички тези години.Единствено киселата краставичка се е разпаднала и е оставила дупка в хляба.

Карикатурите на Краси

Три уши е:


А. Исторически връх.
В. Връх в акция на МВР.
С. Име на ченге изкачило връх.
D. Връх на наглостта.

Краси Петров рисува специално за "Таралеж"

Мозайка

10 хиляди кандидати да живеят на Марс! Може да участвате и вие!

Над 10 000 души от цял свят искат да предприемат еднопосочно пътуване до Марс, съобщи Си
Ен Ен.

Холандската компания Mars One обяви кастинг за доброволци, които да отпътуват за Червената планета след 10 години.

Първите четирима астронавти трябва да се приземят на Марс през 2023 г. Целият проект по заселването на Марс ще бъде излъчван в риалити - от избора на кандидатите до тяхната подготовка, полета, кацането им.

След тях към Марс ще потеглят още шест групи по четирима души, като всяка една ще заминава на две години след първия седеммесечен полет, планиран за 2022 г.

Заселниците ще се опитат да създадат живот там. Според основателя на Mars One Бас Лансдорп, астронавтите ще губят мускулна и костна маса по време на седеммесечното си пътуване към Червената планета. След като се адаптират към гравитацията на Марс, ще бъде невъзможно да се приспособят отново към гравитацията на Земята, добави той.

Основните изисквания към кандидатите са да са в стабилно здравословно състояние, да имат добри умения за комуникация и способности за оцеляване, да са пълнолетни, и да владеят английски език на разбираемо ниво.

Плановете на Лансдорп предвиждат да се използват вече утвърдени екипировка и технологии, а не да започват всичко отначало. Няколко марсохода ще бъдат изпратени до „Червената планета" преди човешката мисия. Енергийните нужди на марсианската колония ще се подсигуряват от слънчеви панели, водата ще се преработва за вторично ползване, а също така ще се добива и на Марс, и колонизаторите ще си отглеждат храната със собствен труд. Допълнителни запаси ще носят новите колонизатори, които следва да пристигат в колонията веднъж на две години.

Общата стойност на проекта за изпращане на първата мисия струва 6 млрд. долара.

Все още има много въпросителни относно това как ще оцеляват астронавтите на планета, на чиято повърхност температурата е средно -55 градуса по Целзий, а атмосферата се състои предимно от въглероден диоксид.

Според представителите на компанията обаче, мисията отговаря на етичните норми.

Крайният срок за подаване на кандидатурите е 31 август 2013 г., а таксата за кандидатстване варира в зависимост от това от коя страна сте, като средната й стойност възлиза на около 25 евро.

Можете да видите кандидатурите на хората, желаещи да се заселят на Марс, тук, както и да кандидатствате за еднопосочно пътуване: http://applicants.mars-one.com/