неделя, 19 януари 2014 г.

Абсурден изпит за шофьорска книжка! ВИДЕО

Взимането на книжка не е особено трудно и сложно, предвид че почти всеки кара. Понякога се оказват доста кофти типове, но това не зависи от кандидат-шофьорите.

Сега обаче ще ви представим един изпит за получаване на шофьорска книжка, който нормален човек просто не може да вземе. Не защото е нещо кой знае какво, а поради само една проста причина - към обичайните неща, които трябва да можете да правите докато шофирате, е добавено още едно - писането на sms. Може би не ви звучи нещо кой знае колко сложно, нали? На всеки един шофьор му се е налагало я да звънне докато кара, я да изпрати съобщение. И всеки се е справял.

Да, но сега си представете следната ситуация: сядате в колата на изпитващия, притеснени сте, защото... ами защото всички хора се притесняват преди изпит. Та, притеснявате си се вие, прехвърляте в главата си какво не трябва да забравите, кое след кое следва и т.н. и изведнъж изпитващият ви заявява, че в Закона за движение по пътищата има важна промяна и тя касае едно леко нововъведение в изпита. Всички изпитвани трябва да умеят да шофират и едновременно с това да пишат sms-и. Изпитващият ще диктува, а вие ще пишете и ще карате перфектно. Как ви звучи? Кофти, нали? Ето вижте как би се случвало това, ако беше реално. Да, клипът не е истина, защото е хитър начин да накара хората зад волана да мислят малко повече, когато шофират.

ВИДЕО