събота, 1 февруари 2014 г.

Лицата на февруарските протести се изпокараха заради ДПС-Пеевски- Бареков

Известните като лица на февруарските протести Ангел Славчев, Дончо Дудев и Янко Петров
се изпокараха след изборния си неуспех на 12-ти май, въпреки че претендираха да вкарат над 120 депутати в парламента. “Приятелският огън” между тях вече прехвърча и в социалната мрежа Фейсбук.
Скоро маските ще паднат….бях решил да си мълча за протестите февруари 2013 и да не нападам определени хора. Отново няма да ги нападам, но ще изнеса цялата информация за да знаят хората какво се случи…Когато излезнах февруари 2013, го направих с ясна цел да свалям Бойко Борисов! Този човек досъсипа държавата, бизнеса и се подигра с живота на хората…а днес за пореден път се каза ясно,че онези тримката не били срещу бойко ;)), е аз бях и го свалих с още стотици хиляди..Поемам отговорност за действията си !Заставам срещу статуквото! Ще се боря за моята България….не тази на брисов,станишеф,дуган,миестан и прочие…

В пост от средата на януари Янко Петров директно обвинява Славчев в кражба:

Сайтът на Движение за Граждански Kонтрол беше откраднат, обсебен от Ангел Славчев. Домейнът на този сайт принадлежи на Движението, от което беше изгонен същият. Когато той все още беше член, му беше възложено да регистрира домейн, което той скрито от нас е направил на свое име и впоследствие, когато поискахме правата върху него, той отказа да ги предаде. Искахме в този сайт да публикуваме информация, която няма да видите в медиите. Там бяха изложени множество факти от обществен интерес. Това е жива проява на безпринципност, безчестие и безочливост и няма как да е друго, след като Славчев – ти и хората около теб сте част от най-антибългарската групировка в страната – ДПС- Пеевски- Бареков.

Дончо Дудев е споделил този пост и в коментарите под него четем неговата позиция по темата, която той изразява, обръщайки се към друг коментиращ под публикацията.

…Единственото невярно нещо е, че сме внедрили ангелчо. С него се познаваме още от времето на Сила и сме работили по каузата против шистовия газ. Срещали сме се на най-различни протести и т.н. Грешка беше, че му се доверихме и тя си е само наша. Жалко, че толкова много хора бяха подведени. Аз лично съм го защитавал и съм слагал името си в негова подкрепа (това може да се види много лесно в мрежата). Правех го, защото не желаех за пореден път да има разцепление и медиите да го използват. Смятам, че тогава беше важно да сме единни. Много хора ни предупреждаваха… Сега чакам всички да напомнят една от най-силните български реплики “Аз казах ли ти?”. Вярвах, че той може да е полезен, както съм вярвал на много хора, които в последствие са се дънили. Не ти ли се е случвало и на теб. Помниш ли Сила как се срути?