събота, 20 септември 2014 г.

Цитат на денят! Бойко: В ГЕРБ е така – финансираме, строим и си режем лентичка

В ГЕРБ е така – финансираме, строим и си режем лентичка, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора. Той беше в града за откриването на новоизградена детска градина и не пропусна да напомни, че тя е построена със средства от държавния бюджет, отпуснати по време на управление на ГЕРБ.

По-късно Старозагорския митрополит Галактион „ръкоположи” Бойко Борисов за министър-председател.
„Ще управляваме по-твърдо, по-безкомпромисно и няма да спестим на никого нищо. Ние минахме през гонения с една единствена цел – ГЕРБ да бъде унищожен и на негово място да дойде Реформаторският блок“.

С тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на сутрешното изявление на Радан Кънев от Реформаторския блок, че кръгове зад ГЕРБ и ДПС управляват българското правосъдие и че Сотир Цацаров е „фаворитът на Борисов, Доган и Пеевски“.

При откриването на детска градина „Камбанка“ в Стара Загора Борисов продължи атаката си.


„И затова се събраха от кол и въже хора там, само и само да попречат на ГЕРБ да има пълно мнозинство и да управлява самостоятелно. Желаем им голям успех, но това, което чувам, от поведението им и това, което правят, те ще са последните, с които ще си разговарям след изборите“, закани се Борисов, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.