неделя, 28 декември 2014 г.

Сватба по време на война! Тимошенко ожени дъщеря си в лукс! Видео

Сватбата на Евгения Тимошенко и Артур Чечеткин се състоя в скъпия хотел Marriott.
Журналисти до празничното мероприятие не бяха допуснати, коментират руски и украински медии.

Паркингът до стадион „Олимпийски“ постепенно се запълваше преди началото на празненството. Колите бяха от луксозни нагоре – предимно Toyota Land Cruiser, Porsche Cayenne и Mercedes. Всички гости бяха допускани до вътрешността на хотела само по списък и след показването на паспорт. Сред първите пристигнали гости бе съратникът на Юлия Тимошенко - адвокатът Сергей Власенко.

Жените бяха облечени в разкошни вечерни рокли и палта, а мъжете в костюми донесоха огромно количество подаръци. Изненадите за Жужи бяха донасяни в кутии, пакети и дори в големи кашони. Един от тях – дървен – напомняше на малък кафяв гроб.

Гостите са били около 200 души. Само за светлинни и звукови ефекти по време на церемонията, както и за драпировки на залите, са дадени 200 000 долара, твърди "Обозреватель", като се позовава на информация от организаторите на сватбата. Централният вход, през който гостите влизат след строг паспортен контрол, е украсен с гигантска арка декорирана с бели и кремави орхидеи.

Около 19:00 часа пред сградата пристигна бронираният Mercedes на Юлия Тимошенко, но в него бившият премиер го нямаше. От автомобила излязоха телохранители. След това пристигна последен модел Audi. Дръжките на вратите бяха украсени с цветя. Колата бе празнично украсена като за сватба, но в нея също нямаше никой. Предполага се, че сватбарите са влезли в сградата през затворения паркинг.

Това е вторият брак на дъщерята на БЮТ. Първият път тя вдигна сватба с британския рокаджия Шон Кар.

Подготовката за тържеството в хотела до стадион „Олимпийски“ започна преди три дни. Както стана известно на „Комсомолская правда в Украйна“, церемонията трябва да се състои на първия етаж. За да се скрият гостите от погледите на минувачите, пред централния вход е бил поставен триметров параван, а верандата бе украсена с орхидеи. От двете страни на входа са поставени бели статуи. Входът в хотела бе украсен с бежов плат. Всичките входове на стадиона за блокирани, а по оградата дежури охрана. Пътни полицаи следят за движението на автомобилите.

Звезден гост на сватбата на Тимошенко бе певицата Ингрид. Честа да загрее гостите преди нея се падна на колежката й Тина Карол. За доброто настроение на гостите се е грижел и киевски кавър бенд.

Потребителите на световната мрежа определиха тържеството като неуместен „пир“ по време на война.
ВИДЕО