четвъртък, 9 юли 2015 г.

Клип с цигани, които живеят на гърба на българите и хвалят Бойко, взриви интернет

Видео, в което видимо цигани възхваляват особата на премиера Бойко Борисов и как той им осигурявал охолен живот, се превърна в хит в социалните мрежи.

В него трима души, един зад камера и двама пред, демонстрират задоволството си от получаваните от Бойко Борисов помощи. Любопитен за отбелязване факт е, че видеото е публикувано на 17 декември 2013 година – период, в който първото правителство на ГЕРБ вече не е на власт. Разбира се, съществува вероятността кадрите да са записани с по-ранна дата.

Млад ром (от видеото разбираме, че е на 24 години) е основният „говорител“ на бившия премиер. В рамките на видеото той коментира колко пари получава от помощи, как вече има четири деца и ще ги утрои в следващите няколко години, за да взема още повече финикийски знаци от държавата.

Впоследствие се появява по-възрастен мъж, с видимо наднормено тегло, който буквално пошляпва разголения си корем и твърди, че криза в държавата, предвид завидния му търбух – нямало.

В края на видеото „говорителят“ разкрива, че помощите, които получавали, били задължителни, за да не „правят бели“ ромите.

ВИДЕО