четвъртък, 22 октомври 2015 г.

Волен Сидеров чака Цацаров с микрофон!

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров сътвори поредния панаир. Днес  той се появи в ролята на журналист в сградата на Висшия съдебен съвет, като с микрофон в ръка чакаше да вземе интервю от главния прокурор Сотир Цацаров.  Сидеров предаваше на живо за партийната си телевизия, като се заяждаше със служителите от съдебната охрана, които пазят на входа на ВСС.

Гардовете молеха Сидеров да не пречи на влизащите и да се дръпне леко встрани. Той обаче ги репликираше и продължи да излъчва на живо, нареждайки как главният прокурор нарочно не идва, защото е страхлив.

Съдебните репортери пък този път решиха да игнорират Волен, който не спира да твори скандали в предизборната ситуация, опитвайки се всячески да трупа популярност през медиите.

Припомняме, че миналата седмица Сидеров безпрецедентно бе допуснат да говори на редовното заседание на ВСС, като се оплака от главния прокурор и му поиска имунитета. Журналист от телевизията му тогава поведе и няколко младежи, които демонстрираха срамежливо с плакати против Цацаров.

Снощи Волен Сидеров и заместникът му Десислав Чуколов пък отново се появиха пред клекшопа на ул. „Раковски” в София, претендирайки, че не се спазва работното време и няма цени на някои стоки. Същият обект бе атакуван от двамата депутати преди около десетина дни, което стана повод за зловещ скандал с полицаи и граждани. В резултат на това главният прокурор поиска имунитета на Сидеров и Чуколов, за да бъдат разследвани за хулиганство, извършено с изключителен цинизъм.