петък, 13 ноември 2015 г.

Алексей Петров дава 100 хил. долара за информация за атентата срещу него!

Алексей Петров обявява 100 000 долара награда за информация кой стреля по него. Днес в Специализирания наказателен съд освен Петров се появи и Златомир Иванов - Баретата.
Срещу бившата барета беше извършен опит за покушение на 29 октомври т.г. Автомобилът му е бил причакан от нападателите. А когато автомобилът е намалил за левия завой, мъжете са изстреляли снаряда. Гранатата е успяла да удари колата на Петров. Но за щастие причинила единствено материални щети, съобщава Нова телевизия.

Нападателите изстреляли снаряда, точно когато бронираният автомобил на Петров правил ляв завой към бул. "Черни връх". Изстрелът е засегнал предната дясна врата на автомобила, който се е прибрал на собствен ход до гаража, намиращ се на 200 метра от мястото на стрелбата. По-късно разследващите намериха гранатометите и автомобила, от който е стреляно.

"Атентат с гранатомети е нормално да се води като тероризъм. Явно не е толкова трудно да се намери гранатомет в България. Тези, които са го направили, са сърцати момчета. Навили са се да го направят на такова място по това време – при охраната на Алексей, и то пред дома му. Според мен не са знаели как се работи", коментира за "Комбина" Златомир Иванов-Баретата. Лично Лора Крумова се срещна с него.

"Не исках да давам интервю, защото после всеки започва да си интерпретира по свой начин нещата. С Алексей отдавна сме си изяснили нещата. Двамата сме познати и приятели отдавна. Нямаше как да не реагирам след абсолютната лъжа, излъчена от Вашата телевизия, за среща между мен, Алексей и още няклко души. Аз съм под домашен арест. Ние с Алексей сме се виждали, малко след като излязох от болницата. Той е идвал у нас веднъж. Съгласен съм да ме сложат на детектор на лъжата", обясни Баретата пред Лора Крумова. И сподели, че въпреки че не се виждат често, двамата с Алексей Петров са добри приятели.

"100% поръчката е сериозна", категоричен беше той.

"Той е доста прозорлив, умен мъж и ще разбере кой стои зад стрелбата", убеден е Златомир Иванов.