петък, 4 март 2016 г.

Любопитно: Шуробаджанащината в Холивуд

Крис, Люк и Лиъм Хемсуърт
Всички тези семейства си приличат по едно нещо - имат по минимум двама известни членове, които са направили голяма кариера в шоубизнеса.

В някои от въпросните семейства може да се говори и за спечелване на генетичната лотария - те просто всички са красиви и успешни.

Всъщност в забавната индустрия е пълно с братя и сестри, с майки и дъщери, с бащи и синове, с братовчеди и т.н.

Първо защото родителите са сериозно рамо за децата си във въпросния бизнес, а и защото на роднините им е много по-лесно да вървят заедно по дадена пътека, утъпквайки я по-бързо.

ВИЖТЕ НЯКОИ ОТ РОДНИНИТЕ В ХОЛИВУД

Кланът Болдуин е супер известен в Холивуд покрай Алек и братята му Стивън и Уилям - всички актьори. Освен това екссъпругата на Алек е звездата Ким Бейсинджър, а голямата му дъщеря е модела Айрлънд Болдуин. Освен това и племенницата на Алек - Хейли също набира скорост в модната индустрия.
Кланът Афлек и двамата братя Бен и Кейси са известни, съпругата на Бен е актрисата Дженифър Гарнър, а жената на Кейси е Съмър Феникс - сестра на актьорите Хоакин Феникс и на покойния Ривър Феникс.

Кланът Хъдсън - Хоун. Освен майката на Кейт Хъдсън - Голди Хоун, нейният доведен баща Кърт Ръсел е супер известен актьор, а почти същото важи и за брат ѝ Оливър Хъдсън.

Кланът Джоли-Пит - не само Анджелина и Брад са част от този клан, но и нейният баща Джон Войт, който е супер известен актьор.

Кланът Робъртс - след успехите на Джилия и Ерик, сега и дъщерята на Ерик - Ема Робъртс се превръща в холивудска звезда.

Кланът Шийн - Чарли и Мартин са мега известни актьори, но и брата на Чарли Емилио Естевес не остава много по-назад.


Кланът Дългас - пръв известен става бащата на Майкъл - Кърк, после той самият се превръща в холивудска звезда, а жена му Катрин Зита Джоунс е не по-малко известна от него самия.

Кланът Уилсън:Режисьорът Андрю Уилсън позира с по-малките си братя Оуен и Люк.

Това са само малка част от роднините в Холивуд, ако изброим всички трябва само за това да пишем близките месеци.