събота, 27 август 2016 г.

Домусчиев не давал интервюта заради неграмотни „тролчета“

"Има прекалено много щуротии по медиите. Реших да не давам храна на този или онзи специалист да се упражнява". С тези думи собственикът на футболен клуб „Лудогорец“ и председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Кирил Домусчиев обясни отсъствието си от медиите напоследък.

Той все пак наруши „диетата“ си и даде интервю на запис за Нова телевизия по повод класирането на „Лудогорец“ за груповата фаза на Шампионската лига и изтегления жребий.
Членът на Изпълкома на БФС определи като щуротия т.нар. подмладяване в редиците на националния отбор. Това, според него, било средство за извинение при евентуален провал.
"Подмладяването в националния отбор? Това е щуротия! Имаш цели, които трябва да преследваш, а това е извинение. После ще се каже, че заради подмладяването не постигнахме резултатите, които искахме. Подмладяваме националния отбор вече 15-20 години. Стига вече! Нека играят тези, които заслужават".

Това е едно от редките медийни участия на Кирил Домусчиев, който рязко намали изявите си след скандала миналия май, когато нарече репотер „олигофрен“, което му навлече масови критики и го принуди да се извини на журналистите.
Пред Нова телевизия Домусчиев обясни защо продължава въздържанието си: много от медиите били на собственици на футболни клубове, някои журналисти пък били пристрастни левскари или цесекари, нямало смисъл при това положение.

"Ако съм прочел нещо смислено в медиите, без да бия тъпана, си взимам необходимите мерки. Не давам възможност да се изявяват тролчета, платени журналисти, разни такива дето не могат да напишат две изречения без правописна грешка", обясни Домусчиев.


Няма коментари:

Публикуване на коментар