събота, 3 септември 2016 г.

Цветанов приписа на ГЕРБ избиратели на Реформаторите

"Немалка част от избирателите на Реформаторския блок вече се насочиха към подкрепа за ГЕРБ и го декларират ежедневно със срещите, които правим в страната“.

С това се похвали заместникът на Бойко Борисов в ГЕРБ и шеф на депутатите от управляващите Цветан Цветанов, цитиран от пресцентъра на партията. 

Изявлението е било част от изявата на Цветанов пред журналисти в Шумен, тоест не е част от традиционното партийно надъхване на актива преди избори. Коментарът бе на въпрос дали е възможно кандидат-президентската двойка на РБ - Трайчо Трайков и ген. Съби Събев, да отнеме десни гласове от ГЕРБ.

„Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще бъде достатъчно силна и има амбицията изборите да се спечелят на първи тур или на втори, с убедителна преднина“, заяви Цветанов.
Въпросната кандидат-президентска двойка на ГЕРБ ще стане ясна на 2 октомври - в последния възможен по закон момент. Със сигурност това ще е последната обявена номинация, а преди няколко дни Бойко Борисов обясни бавенето с влиянието на ретроградния Меркурий.