неделя, 19 март 2017 г.

Нинова обяви, че демокрацията ни е отнела много

"Демокрацията ни отне много", обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в предизборната си кампания в Стара Загора в неделя, цитирана от пресцентъра на партията.

Скандалното й изявление е цитат от нападка срещу бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, с чиято партия БСП мери сили за победата на предсрочните парламентарни избори, които ще са точно след седмица.

"Да се каже ясно и в Европа, и на Изток, и на Юг, че имаме чест и достойнството и няма да позволим чужди господари и началници да определят съдбата ни. И аз, и този екип, и всички в БСП сме гарант, че това ще стане, когато спечелим парламентарните избори”, заявила Нинова в препълнената опера на Стара Загора, според прессъобщението .

"Ние искаме държавата да пази държавния си интерес в стратегическите отрасли и ще се борим за това”, казала лидерката на социалистите.

"Българи, да си вземем свободата, спокойствието и гордостта обратно от Бойко Борисов. Демокрацията ни отне много. Отне ни здравеопазването, образованието, сигурността, но ни даде свободата да мислим, да имаме мнение и да се борим за правата си. Този човек ни отне и тази свобода”, смята  Корнелия Нинова и добавя: "С SMS-и управлява митниците, с  SMS -и управлява съдебната система и SMS уволнява, ако имаш мнение”.

"Ще ви върнем самочувствието. Повече няма да се страхувате, че ще бъдете уволнявани, мачкани и репресирани, ако се чувствате свободни и имате мнение.  Вие ще бъдете свободни хора. България, ще има чест и достойнство. Ще има силна икономика, здравеопазване и образование”, обяснила още Нинова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар