четвъртък, 16 март 2017 г.

Тандемът на Пеевски Бареков-Беновска спретна пълен сеир за гостуването на румънската Г-жа Антикорупция

Под строй - един отвътре, един отвън. Така днес близките до Делян Пеевски, Илияна Беновска и Николай Бареков атакуваха събитието, на което по покана на председателя на ВКС Лозан Панов в Съдебната палата в София гостува Лаура Кьовеши - шеф на румънката спецпрокуратура DNA.

След като някогашният журналист и евродепутат чакаше "на гюме" отвън, се оказа, че при определен капацитет вратите на зала Тържествена се заключват (първоначално организаторите бяха обявили, че местата ще са ограничени и трябва да се заяви присъствие, б.р.). Тогава Николай Бареков започна да думка по вратите на зала Тържествена и да крещи, че иска да задава въпроси.

Междувременно вътре дойде време, макар и с половин час закъснение заради ексцесиите, да започне встъпителната реч на Лозан Панов. Тогава, когато председателят на ВКС започна да говори, Илияна Беновска отиде до Кьовеши и каза, че точно в този момент иска да я интервюира.

Макар румънската прокурорка да ѝ отказа първоначално, после премисли и каза, че ще ѝ отговори, "... стига колегите ѝ да нямат против." Всичко това - докато Панов говори.

Събраните обаче - основно снимащи журналисти, казаха в хор, че имат против и Кьовеши отказа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар