сряда, 10 януари 2018 г.

Росен 3 дни се мотал, легнал и се застрелял

Всички експертизи са категорични: Росен Ангелов е легнал и се е самоубил в бунгало в Луково на 5 януари. Това става, докато около него тече истинска интифада от военни, полиция, спецчасти и журналисти, които го търсят от ранната утрин на 4-ти.

Не е ясно какво (и къде) е правил от първи януари до 3-ти, когато името му вече става известно на органите на реда.

Той е и единственият извършител на 6-орното убийство на Кети Кюхова и нейните близки в Нови Искър - доказват го единственото оръжие, с което после е отнел живота си, барутни натривки, ДНК-то на жената и спътника в живота й Неделчо Юнаков, както и мотивите.

Освен че е имал връзка с Кети, Ангелов е имал и план - тя да му съдейства, давайки му достъп до жилищата на богати столичани, които фирмата ѝ чисти. 

Информацията за намерения труп от 7-ми януари пък не е бавена нарочно, за да не "затисне" медийно посещението на премиера Бойко Борисов в Турция - всичко е просто съвпадение.

Всички тези факти станаха ясни на съвместен брифинг на директора на НСлС Борислав Сарафов, шефове от прокуратурата и МВР, който трябваше финално да осветли обществеността за случая със 7-те трупа в крайсофийските райони.

"Колкото повече чета, накои от тези анализи и коментари, повече ме забавляват“, каза днес Сарафов по повод появилите се всевъзможни теории.

Оказа се, че не сме само журналистите и гражданите - той изпадна в откровение, че дори собствената му жена е привърженик на "теории на конспирацията". Напротив - в немалката практика на зам. главния прокурор Сарафов малко са били делата, по които доказателствата са толкова еднозначни и ясни.

След 19:30 ч. в новогодишната вечер първа е умъртвена Кети Кюхова - в района на къщата в Нови Искър. Тя, както бе изнесено в медиите, е била на разходка с кучето.

Мотива Борислав Сарафов окачестви като "смесен".

"Мотивът е смесен: той очевидно е отхвърленият любовник, но има и финансов. Кети се е занимавала с почистване на домове. Тези домове очевидно са били на заможни българи и някои от тези домове Росен е искал да ограби.

Всъщност причината за разрива в техните емоционални отношения е именно този. Че Росен Ангелов е искал да му предостави достъп до домовете, които чисти, като му предостави ключовете и код за алармената система. За да може той да ограби тези жилища.


Очевидно в този момент Кети е разбрала, че любовта му може би не е била съвсем безкористна, съвсем искрена и съвсем сърдечна."

Няма коментари:

Публикуване на коментар