сряда, 12 юни 2013 г.

Разкрития

Пресатешето на Доган става зам. министър на културата!

Пресаташето на Ахмед Доган Велислава Кръстева ще стане зам.-министър на културата,
съобщава Медиапул, без да цитира източник на информацията. Вторият заместник на Петър Стоянович пък ще е директорът на театъра в Ловеч Васил Василев, който е от квотата на БСП.
Кръстева стана особено популярна преди няколко месеца, когато влезе в задочен конфликт със Слави Трифонов. Повод за спора стана писмо на Октай Енихмедов – стрелеца на Доган, което бе прочетено в „Шоуто на Слави“. Пиарката написа гневен коментар в интернет, в което обвини тв водещия, че толерира поведението на Енимехмедов. Дългия пък направи цяло предаване след това, за да отговори на провокацията. Той дори беше поканил Кръстева в шоуто си, но тя отказа да дойде.
Велислава Кръстева е бивша журналистка. Работила и като пиар на парламентарната група на ЕКИП на изгонените от СДС Христо Бисеров и Йордан Цонев през 2001 г. През ноември 2004 г. за първи път Ахмед Доган се сдобива с постоянен отговорник за медийната политика като назначава Велислава Кръстева, която е в близки отношения с новите ДПС - депутати Бисеров и Цонев.