сряда, 20 януари 2016 г.

Закъсняхме за кандидатурата на Бокова, и слава Богу

Последните седмици се активираха кремълските комунисти и направо ни проглушиха: Закъсняваме с кандидатурата на Бокова за ООН! Имаме уникален шанс за шеф на ООН! Ако не бъде Бокова Гоце Първанов напуска управлението! 

Мони Паси, Мишо Миков, Гоце, Румен Петков и цяла кохорта комунисти оказват натиск върху правителството за кандидатурата на Бокова. От всички тв студия предупреждават, че сме били закъснели!

Закъсняхме, и слава Богу!

Тази кандидатура е неморална и оскърбителна за българския народ.

Г-жа Бокова ясно е заявявала, че не изпитва тревога или срам от делата на семейството си.
Съществува действащ български Закон за обявяване комунистическия режим за престъпен от 2000 г. Г-жа Бокова отказва да предложи на обществото и най-малък жест на съжаление и разграничение от този режим.

Ирина Бокова няма и качества за поста, който иска да заеме. Престоят ѝ начело на UNESCO е катастрофален.

Като Генерален директор на UNESCO тя няма успехите, които да я превърнат в подходящ кандидат за еквивалентен пост в Обединените нации.

Международната поддръжка за кандидатурата на г-жа Бокова е дълбоко смущаваща. В момент, когато води незаконна война на украинска територия и държи под окупация суверенни части от Украйна и Грузия, руският авторитарен режим на Владимир Путин поддържа тази кандидатура.

Политическата подкрепа за кандидатурата в България също демонстрира зависимостта и контактите на Ирина Бокова с кръговете на нереформирани комунисти-носталгици, с противозаконно действащото руско лоби в България и с мафиотизираните наследници на някогашната просъветска номенклатура в страната.

За нашата нация е позор да бъде представлявана от личности като Ирина Бокова. Подкрепянето на тази кандидатурата не обединява, а разделя българските граждани. Тази кандидатура сама по себе си е тревожен знак за състоянието на демокрацията в България, а сериозното ѝ разглеждане уврежда авторитета на ООН.

"Таралеж" припомня някои факти от биографията на Бокова ТУК