четвъртък, 7 март 2024 г.

Гласът на Америка: Още тази седмица може да започне събирането на подписи в Конгреса на САЩ за разглеждането на законопроект за подпомагане на Украйна, заобикаляйки председателя Джонсън.

Събирането на подписи за внасяне на законопроект за помощта за Украйна за гласуване в Камарата на представителите на Конгреса на САЩ, заобикаляйки говорителя, може да започне тази седмица.
Това заяви конгресменът републиканец Брайън Фицпатрик, съобщава "Гласът на Америка".


"Това е точка на натиск, опитвайки се да приложите натиск, за да внесете нещо в залата за гласуване", каза Фицпатрик. 

Конгресменът добави: "Ако Камарата на представителите не може да постигне консенсус по законопроекта, който ще бъде внесен, алтернативата не може да бъде Украйна да бъде победена и нашата граница да остане отворена. Не можем да позволим това да се случи."

Фицпатрик каза, че работи с офиса на Джонсън, за да достави законопроекта по редовни канали, но ако председателят откаже да се съобрази с изискванията, поддръжниците на законопроекта ще започнат да събират подписи за петиция за заобикалянето на Джонсън още в петък тази седмица.

⚠️ Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! Може да подкрепите блога с дарение⏬ 
PayPal:
Revolut: revolut.me/danibg1912