понеделник, 1 април 2013 г.

Скандал

Ангела Меркел лъсна чисто гола в нета (снимка 18+)

Тялото на желязната европейска дама Ангела Меркел стана много актуално тези дни и буквално взриви интернет. На стара снимка с нудистки една от дамите много прилича на германския канцлер.
Италианският вестник "Месаджеро" се съмнява, че снимката може да е фотомонтаж или момичето просто много да прилича на Меркел.
Според вестника, ако на нея не е заснета Ангела Меркел, то вероятно по-късно от кабинета й ще отрекат.
Правителството на Федералната република все още не е потвърдило или отрекло истинността на снимката, посочва БТВ.

Припомням, че по Великден италианските папараци попаднаха на неочаквана мишена -
германския канцлер Ангела Меркел, която прекарва великденската си ваканция на италианския остров Иския, пишат вестниците "Кориере дела сера" и "Гадзетино".
Меркел и половинката й Йоахим Зауер отдъхват в хотел Мирамаре в курорта Сант'Анджело, но отскачат всеки ден до съседните минерални бани в комплекса Афродита. Именно там италианските папараци попаднали на невероятна гледка - най-строгата дама на Европа, разпускаща с бански костюм.
Изданията публикуват и снимките на желязната европейска дама по бански. На някои от кадрите Меркел е загърната и в халат в любимия си зелен цвят.
Не е ясно как ще реагира Меркел на изтеклите в пресата фотоси, посочва БТА. Приятелката на френския президент Франсоа Оланд - Валери Трирвильор, беше доста разгневена, когато подобно нещо се случи с нея, и заведе дело срещу списанията, дръзнали да публикуват нейни снимки по бански на френски плаж.