четвъртък, 23 май 2013 г.

Разкрития

Атака: Активисти на ГЕРБ убиха наш симпатизант! Симпатизанти на "Атака" са пред сградата на МВР! Полицията отрича за такъв инцидент!

 

Сигнал за побой на жена, завършил със смърт е изпратен от пресцентъра на "Атака".

“Днес преди обед активисти на ГЕРБ от Камено, Бургаско, са нападнали на пазара „Краснодар“ 31-годишната Стойка Петрова - активист на партия Атака, и нейната приятелка Яница. Двете са бити от активистите на Атака и преди броени минути от Спешното отделение в Бургас ни съобщиха, че 31-годишната Стойка Петрова е починала вследствие на побоя, приятелката й Яница е ранена”, пише в писмото.

Според сигнала, МВР – Бургас до момента не е предприело абсолютно никакви мерки за задържане на извършителите. В полицията не е приета и жалбата по случая, внесена от Яница, твърдят още авторите на сигнала. По думите им, Яница казала, че познава нападателите и може да ги посочи.
Партия "Атака" категорично настоява пред служебния министър на вътрешните работи за незабавни действия за задържане на убийците на 31-годишната Стойка Петрова. Имаме основание да смятаме, че престъпното основание на действие на МВР е умишлено и цели замитане на следите", се казва в съобщение.

Лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров и симпатизанти на партията са пред сградата на МВР в столицата и искат среща със служебния министър на вътрешните работи Петя Първанова.
Те ще настояват пред служебния министър на вътрешните работи за незабавни действия за задържане на убийците на 31-годишната Стойка Петрова от Камено, Бургаско. Според партията, има основание да се смята, че МВР умишлено замита случая.

От МВР и МБАЛ Бургас съобщиха, че нямат постъпил сигнал за подобен инцидент.
*

Първичната информация, която стигна до нас, е, че има смъртен случай. Това каза лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров пред журналисти след среща със служебния министър на вътрешните работи Петя Първанова. Срещнах се с министърката. Тя заяви, че ще направи проверка, но засега не можа да ми каже никакви подробности по случая. Сега очаквам, след като тя получи някаква информация, да ми съобщи. До момента тя нямаше информация. Надявам се тя да провери за това какво точно се е случило, каза Волен Сидеров пред журналисти. Това, което знам със сигурност, е, че е подадена жалба и че има някакъв контакт с полицията. Опасявам се да не го прикрият това нещо, защото съм се сблъсквал с това, каза Сидеров.
Първичната информация, която стигна до нас, е, че има смъртен случай. Колегите, които в момента са в парламента, могат да кажат как се държат ГЕРБ; те са през една пътека до нас. Какво озлобление и каква агресия има в тях. Представям си на ниво - в малко селище в страната какво става, каза Волен Сидеров. Потвърдиха ми колегите от Бургас, че е имало сблъсък между представители на ГЕРБ и въпросната наша симпатизантка, каза Сидеров. Тя им е пуснала моето изказване от телефона си, след което е получила закани и днес тези закани са се реализирали. Т.е. - е била пребита, и наистина е била бита. Доколкото знам, тя се казва Стойка, каза Сидеров.
На въпрос на журналисти защо от болницата не потвърждават за смъртен случай, той отговори, че не знае защо.


Актуализирано 19:45