четвъртък, 9 юни 2016 г.

Борисов: Кандидат-зетът е влязал в спор със собственика на заведението за паркомясто


/Таралеж/ 

Надявам се още в рамките на днешния ден да бъдат задържани всички участници в престрелката в Слънчев бряг. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти във връзка с престрелката в Слънчев бряг снощи.

„Знаете много добре, че задържан убиец много рядко се случва. Ние сме наситили там със сила и средства. Въпреки че сме унищожили материалите, които имат в заведението, съседните камери са иззети, така че се надявам още в рамките на днешния ден да бъдат задържани всички участници“, заяви Борисов.

По повод тезата за възникване на престрелката, заради рекет, той коментира: „Аз разбирам желанието това да се тиражира, но то не е факт в този случай. Кандидат-зетът е влязал в спор със собственика на заведението за парко място“.

„На 3 юни е завършила проверката на въпросната таксиметрова компания, която е била на дъщерята на въпросния човек. Мисля, че в затвора трябва да променяме хората, но те не се променят“, посочи още премиерът.

Той припомни, че преди седмица бяха задържани близо 15 души при акция в Бургас. „Това, което мога да им обещая сега е, че съм изпратил и данъчните наред с всичко полицаи, и няма да има луксозен автомобил без данъчна проверка за целия сезон, който влезе в Слънчев бряг. От сега ги предупреждавам“, увери Борисов.