неделя, 7 април 2013 г.

Априлски Пленум

Бойко дарява гербери с лукчета!

При засилени мерки за сигурност започва Националната конференция на ПП ГЕРБ в зала "Арена Aрмеец". Залата се пълни с хора, които влизат със специални билети, на които пише ГЕРБ. На един от входовете има поставени скенери, на които се вижда и охрана от НСО. В самата зала от голям екран се предават репортажи, на които лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прерязва ленти. В конгресните материали, които са поставени на местата пък освен знаме, балон, ключодържател и кратък отчет, има и карти за игра с емблемата на партията, както и бонбон – също с надпис на ГЕРБ.
Междувременно големи групи симпатизанти заемат местата си. Те пристигнаха в София с над 50 автобуса, които запълниха целия паркинг пред най-голямата зала у нас, а десетина автобуса трябваше да бъдат паркирани по пътното платно на булеварда. Това обаче не създаде препятствие за трафика, тъй като заради конференция на доскоро управляващата партия пътната полиция е отбила движението като пропускаше само средствата на градския транспорт.
Самата "Арена Армеец" е декорирана с големи транспаранти с предизборното мото "Имаме воля". Пред сградата е подредена
изложба със снимки на най-значимото за управлението на Борисов – строителни проекти, магистрали, пътища, софийското метро и реновирани детски площадки и градини.
Отвън организацията на големите групи хора обаче се оказа трудна задача за членовете на младежката организация на ГЕРБ, повече от които днес изпълняват задълженията на стюарди. Нерядка е гледката групи хора, слизащи от автобусите, които с минути търсят инструкции за това откъде трябва да
влязат и се лутат из входовете на залата под ситния дъжд.
От Конференцията:
 "Носим ви най-добри поздрави от нашия председател на партията" J Звучи познато!
 Цветанов: В мандата се случват и хубави неща – и аз имам трето дете. Като истински    диджей Цветан Цветанов представи листите на ГЕРБ в страната с доста
милиционерско чувство за хумор.
"10% плосък данък, 7 дни връщане на ДДС и работа, работа, работа - това е, което ние можем да обещаем Това е силата на нашата партия. Реализъм - строителство“.", каза Бойко Борисов. Накрая запя и Веско Маринов. Сега всичко вече е изпълнено със съдържание.