вторник, 17 септември 2013 г.

Актуално!

Запалиха колата на Генка Шикерова

Личният автомобил на водещата на „Тази сутрин" по бТВ Генка Шикерова бил подпален снощи.

Около 20.30 часа колата на журналистката Пежо „308" пламва изведнъж пред дома ѝ в квартал „Гео Милев".

Съседи веднага са се опитали да потушат пожара, но без успех. Автомобилът е изгорял напълно, а само бързата намеса на пожарните екипи е предотвратила разпространение на пламъците. Все още няма никакви версии за палежа, но е възможно той да е умишлен.


Генка Шикерова, която заедно с Константин Караджов води „Тази сутрин" от началото на септември, започна ударно кариерата си като водеща на това предаване и засипа с неудобни въпроси лидерите на БСП - Сергей Станишев и на ДПС - Лютви Местан, след което сравни Бойко Борисов с Адолф Хитлер.


Генка Шикерова потвърди

Водещата на сутрешния блок по bTV Генка Шикерова потвърди в ефир, че колата й е била
подпалена умишлено във вторник вечерта. Видимо притеснена, което се отрази и на изказа й, журналистката заяви, че прави лично уточнението, за да се избегнат спекулациите около инцидента.

Партньорът й Константин Караджов отбеляза, че "само може да се гадае за умисъла“ на това деяние. Шикерова благодари на съседите си, които са оказали помощ при потушаването на горящия автомобил. По време на общуването със зрителите по телефона, почитателката на журналистката я подкрепи за работата й. Коментирайки причините за инцидента, зрителката каза, че Шикерова „говори винаги истината и е засегнала хората, които не ги харесват“. Тя призова още да се спре омразата сред българския народ и той да спре да бъде племе.