петък, 6 септември 2013 г.

Актуално!

Бойко Борисов: Диктаторът е Доган и продължава да разпределя порциите от банките!

"Диктаторът е Ахмед Доган и от сараите той продължава да разпределя порциите от банките и
парите на държавата. Другият диктатор е Сергей Станишев и по този начин у нас е подменена конституцията и управлението. Разделението в държавата продължава да е страшно силно". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в интервю за "Радио К2".
"Симпатизантите на всички партии са български граждани и всеки има правото да изрази своята позиция. В света такава е системата и всяка партия, която спечели изборите, трябва да има правото да управлява. Именно за това са изборите, да изразяват волята на народа и който спечели, трябва да има правото да управлява", категоричен е бившият премиер.
Бойко Борисов продължи, че с тези протести и контрпротести вървим в посока на отрицание на всичко, което хората с гласа си са дали. Той добави, че самият израз „протест в подкрепа“ звучи безсмислено и те се организират само за да могат управляващите да кажат, че има и няколко хиляди души, които ги подкрепят. Бойко Борисов апелира за повече разум и поне лидерите на политическите партии да се опитат да бъдат нормални.
На въпрос - дали одобрява демонстрираното отношение към президента от парламентарната трибуна Бойко Борисов отговори, че извършеното спрямо него не е било редно, но управляващите така са преценили.
Борисов заяви, че подкрепя създаването на анкетна комисия за разследване на комисията „Златанов“, защото всички спекулации там трябва да излязат наяве и продължи, че като вина на партията са били действията на Искра Фидосова и затова тя е била отстранена и от партията, и като депутат.