понеделник, 21 октомври 2013 г.

Разкрития!

Ексклузивно видео:  Жената-камикадзе взривява автобуса във Волгоград!

Взривеният автобус по линия 29 във Волгоград е бил пълен предимно със студенти.
Свидетели на адската експлозия заляха радио "Ехото на Москва" с коментари и ужасяващи разкази. "По тази линия пътуват основно студенти. Дъщеря ми беше вътре. Каза, че взривът е бил в средата на автобуса. Хората там са я спасили", разплака се Владимир по телефона.
Свидетели разказваха, че в момента на експлозията автобусът буквално се е разцепил по пътя. "Хора зарязваха колите си на пътя и бягаха през глава. Бях в маршрутка, която попадна в задръстване заради инцидента. Автомобилите минаваха презд стъклата, вратите на взривения рейс. Линейка караха ранени, други от пострадалите седяха в шок. Едно момиче ми каза, че е избухнала бомба в автобус 29 и аз се разплаках, защото трябваше да пътувам с него", сподели студентката Анна Елисеева.

"Покривът на автобуса се разлетя при взрива. Хората вкупом изхвръкнаха. Аз бях на стотина метра от рейса и се хвърлих да помагам на хората. Разбихме предната врата. Вътре имаше 4-5 трупа, може и повече да са били. Някой измъкна дете. хората стояха в шок, опитваха се да се свържат по телефона", разказа друг свидетел - Фарид, пред "Комсомолская правда".

"Черна вдовица" е взривила автобуса във Волгоград, нейните останки са открити на местопрестъплението, съобщава Lifenews.cu. До момента жертвите са 6, но бройката може да набъбне. Според други източници загиналите са петима. Ранените са 22, останалите пътници са евакуирани. Сапьори откриха под руините граната, но не съобщават дали е взривена или не.
Самоубийцата шахидистка най-вероятно е била опасана с експлозиви. Тези камикадзета се наричат "черни вдовици", защото съпрузите им са загинали бойци и терористи. "Наскоро жената е приела исляма. Тя е съпруга на главатар на престъпна група”, заяви източник от следствието. Според него край мястото на инцидента са открити нейни документи.

В момента робот изследва автобуса, спецекипи работят на място, но не допускат никой до останките.

Наида Сиражудиновна Асиялова е терористката камикадзе, която взриви автобус в руския град Волгоград

Сайтът Кавказ прес (Kavkazpress) пусна нейни снимки. На едната тя е с пуснати коси, а другата
е от паспорта й, където тя е с ислямски хиджаб.
Само след 4 дни, на 25 октомври, Наида Асиялова трябваше да навърши 31 години. Тя е от автономната руска република Дагестан. Родена е в столицата й Махачкала през 1982 г.
Съвсем наскоро Наида приела исляма. Тя следвала в Москва, където се запознала с 10 години по-младия от нея Дмитрий Сергеевич Соколов по прякор Жирафа, родом от сибирския град Красноярск. Тя го вербувала за каузата на ислямските терористи и той приел името Абдулджабар. Двамата се оженили тайно от родителите си и се преместили в Дагестан.

Една от версиите е, че именно Соколов направил пояса на любимата си, в който било поставено взривното устройство.


Съпругът на Наида е обявен от родителите си за безследно изчезнал от 2 юли 2012 г. и по тяхно искане се издирва. 

Ексклузивно видео от тук: http://www.youtube.com/watch?v=_tPGhesah8w
Обновена