четвъртък, 12 март 2015 г.

Мъж краде тротоарни плочки от центъра на Варна! Видео

Видео и снимки, показващи мъж на средна възраст, който най-невъзмутимо и посред бял ден краде новопоставени плочки от тротоар на булевард "Христо Ботев"№6 във Варна, взриви Фейсбук. Свидетел на наглото посегателство става Ивелина Бърдарова, чието клипче вече има стотици споделяния в социалната мрежа.

От видеото ясно се вижда как човекът, облечен в работни дрехи, кърти и прибира чисто новите масивни плочи в багажника на черен автомобил, паркиран на пътното платно. 


Изглежда мъжът се е подготвил за кражбата, тъй като е с работни ръкавици. Освен това, според очевидците заснели кражбата, той е издебнал време, в което строителните работници са в обедна почивка.

"След решението на кмета на Варна - Иван Портних, да подобри визията на града, има и "СЪВЕСТНИ" граждани, които "помагат" това да се случи по-бързо. 


Господинът, който виждате, беше вече веднъж изгонен от този тротоар, където умело и сръчно, подготвен с работни ръкавици, събираше тротоарните плочи. 
Но явно е решил, че количеството е недостатъчно, защото се върна втори път, за още материали, като използва обедната почивка на работниците, за да може спокойно да си свърши работата", обяснява възмутената варненка.

Очаквайте историята разказана от запознати...


ВИДЕО