вторник, 9 юни 2015 г.

Новият шеф на варненската полиция „герой“ от оня клип със скъсания ръкав

Новоназначеният директор на варненската полиция – старши комисар Даниел Пашов се оказа замесен в скандали за корупция и набеждаване на невинни граждани. Миналата година шефът на столичното І РУП дори е станал "герой" в сатиричното предаване "Господари на ефира".
Името на новия варненски полицейски шеф нашумя и през април 2014-а, когато 25-годишната Александра Стоилова и 26-годишният й приятел Иван Цонев бяха набедени от полицай на Първо РУП, че са му нанесли побой и са скъсали униформата му.

Записи от охранителните камери в Районното управление, излъчени в предаването „Господари на ефира“, показаха, че полицаят сам е скъсал ръкава на униформата си, за което по-късно беше обвинена Александра.

Въпреки излъчените кадри от охранителните камери, в качеството си на началник Даниел Пашов твърдеше, че момичето действително било скъсало униформата на полицая при опит да осуети ареста на приятеля си.
През изминалата седмица МВР огласи медийно, че са взети мерки и е назначено ново ръководство, което да сложи край на корупцията сред варненските полицаи.
Новото ръководство на варненската полиция обаче е познато на Господари на ефира и стана известно покрай един „саморазпрал” се полицейски ръкав.
Оказва се, че МВР-то  наказват като пращат на море. Сигурно затова те издигат и в длъжност, за да взимаш по-голяма заплата, че по курортите е скъпо. Явно  „Уволнение” и „Порицание” в полицията означава трамплин в кариерата.

ВИЖ ВИДЕО ТУК