понеделник, 7 декември 2015 г.

Стрелба по офиса на Алексей Петров

Малко след 17.45 часа тази вечер на столичния булевард Черни връх избухна стрелба. По първоначална информация при стрелбата има няколко пострадали. Източници твърдят, че стрелбата е по офиса на Алексей Петров.

Стреляно е от автомобил, който е успял да напусне мястото на престъплението. В момента движението в района на инцидента е отцепено от силите на реда.

По предварителна информация животът на двамата ранени е вън от опасност. Те са ранени в краката. От полицията още не са обявили къде работят пострадалите.




Има три линейки на мястото на стрелбата.


Шефът на СДВР Младен Маринов обяви, че ранените при стрелбата в "Хладилника" са настанени в болница без опасност за живота. Той не разкри дали наистина става дума за опит за атентат срещу Алексай Петров. В момента районът е отцепен. Има версия, че екшънът е заради наркотици.


"Към момента нямам информация стрелбата да е била насочена по мой офис. Когато това престъпление е станало аз бях на заседание по делото "Октопод" в Специализирания съд". Това заяви Алексей Петров преди минути. Потърсихме го по повод стрелбата, която се разигра в центъра на София преди около час.

Според данни на БНТ е бил открит огън по офис на "Лев Инс".



Стрелецът от бул. "Черни връх" е задържан

Стрелецът от бул. "Черни връх" е задържан. Имало е пешеходно преследване. Гонили са го от Драгалевци в посока мол "Парадайз".


Простреляните в София двама мъже са с криминални регистрации за наркотици. Те са стабилизирани, един от тях е закаран във Военно медицинска академия. Има четири куршума на местопроизшествието.

Гард на Алексей Петров прострелял крадците!


Двамата простреляни при екшъна на бул. "Черни връх" се казват Марио и Любомир. Според неофициална информация по тях е стрелял гард на Алексей Петров. Двамата са в болница с огнестрелни рани по краката.

Обновява се!