петък, 6 май 2016 г.

На живо военния парад на Гергьовден! ВИДЕО

Гледайте на живо събитията от центъра на София по повод празника на българската армия днес. По програма 12 военни самолета и вертолета ще прелетят над столицата като част от парада за 6 май.


От 10 часа на площад "Княз Александър I" ще ви направим съпричастни на военния парад. Тази година в него ще участват над 1300 военнослужещи с над 35 верижни и колесни машини на Сухопътните войски, зенитно-ракетни войски и служба "Военна полиция", както и 12 самолета и вертолета от състава на Военновъздушните и Военноморските сили.

Под звуците на Гвардейския представителен духов оркестър на площад "Княз Александър I" ще преминат Знаменен взвод на Националната гвардейска част и представителните блокове на Военната академия "Г. С. Раковски", Националната гвардейска част с бойното знаме на частта, Националния военен университет "Васил Левски", Сухопътните войски, Военновъздушните сили , Военноморските сили, Съвместното командване на силите и служба "Военна полиция".

В парада за пръв път от години ще бъде извадена и показана и бойната техника.

Излъчване на живо на въздушната демонстрация от военния парад по повод 6 май - Ден на храбростта и празник на Българската армия.
Кадри в реално време от кабините на хеликоптерите и записани кадри от борда на самолетите

НА ЖИВО ТУК