неделя, 5 февруари 2023 г.

✔️Иван Костов отново е безкомпромисно точен

В днешното си участие в в "Денят започва с Георги Любенов" бившият премиер Иван Костов беше отново безкомпромисно точен:

👉Радев говори като руски агент на влияние.
👉Смешно е да се твърди, че служебното правителство е овладяло енергийните цени. Овладяването е благодарение на мощна политика на ЕС и САЩ.
👉Недопустимо е да се играе със страховете на хората за криза и галопираща инфлация. „Не може да има криза, когато има икономически растеж.
👉Внушенията, че на предстоящите избори няма нищо ново, не са основателни. Има нещо ново – и това е коалицията между две партии, които са намерили да решат вътрешните си проблеми и да работят заедно.
👉Не създаваме голямо доверие в нашата евроатлантическа ценност, а политики като тези на БСП и "Възраждане" изтеглят България и я държат в периферията - в пространството, където се простират съмненията и на ЕС и на НАТО.
👉Постигнатото евроатлантическо мнозинство в парламента по важни теми като помощта за Украйна е от 173 депутати.  Няма връщане назад. 
👉Има друга пропаст – че Борисов продължава да управлява. Да, това наистина е така. Блокирането на този парламент попречи на изваждане на хора от ключови позиции на мафиотската пирамида, настанена в институциите на властта.

Може да подкрепите блога с дарение! 
Блогът се издържа единствено от дарения. Не получава финансиране и не публикува реклама!