четвъртък, 25 май 2023 г.

За да има европейска власт в България!

В момента прокуратурата се използва за торпилиране на опитите за съставяне на проевропейско правителство. Ще се искат имунитети, ще се повдигат обвинения, за да се вбие клин във формиращото се мнозинство и Митрофанова/Радев да запазят властта си. Ако все пак успее да се състави правителство, за да остане известно време на власт е задължително да се направят веднага няколко неща:
1) Промяна на закона за държавния служител и премахване на всички кадри назначени от (п)резидента. Тези хора са там не за да помагат, а да пречат на проевропейска власт.
2) Премахване на длъжността главен прокурор и въвеждане на съдебен контрол върху всички актове на прокуратурата. Прокуратурата е един от инструментите за дестабилизиране на властта.
3) Промени в НК за конкретизиране на текстовете за подкрепа, отричане и омаловажаване на война, тероризъм и агресия. Промени в НПК за гарантиране на бързото им преследване. В Чехия има вече около 100 души осъдени за подкрепа, в социалните мрежи, на руския терористичен режим.
4) Експулсирането от България на цялата мрежа от руска агентура, която има за цел да дестабилизира България. Предполагам, че в ДАНС имат списъци. Прилагане на реципрочност в дипломатическото представителство на Русия у нас. Съставът на руската мисия да бъде намален до броя на българската в Русия. Някои европейски страни го прилагат вече.
Разбира се, има още стотици неща за вършене, но ако това не се направи правителството бързо ще падне, а България отново ще бъде тласкана към азиатската кочина.

🔵 Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! 
 Може да подкрепите блога с дарение