вторник, 26 септември 2023 г.

Рисковете на живото предаване: руската пропагандистка Скабеева остана разочарована от отговора на полски експерт за отношенията между Киев и Варшава. Видео

Руската пропаганда не успя да използва ситуацията с износа на украинско зърно за разпалване на омраза между Киев и Варшава. 

След като от тази провокация нищо не излезе, режимът в Кремъл реши да убеди поне гражданите на Руската федерация в „конфликта“ между двете страни, като ги подхранваше с глупостите, че международната коалиция в подкрепа на Украйна уж се разпада. 

За да направи това, пропагандистката Олга Скабеева по време на едно от предаванията си се свърза с полски експерт, който трябваше да каже на руснаците, че Полша, на фона на скандала, ще намали военната си помощ за въоръжените сили на Украйна, но нещо се „обърка“.


"През последната година и половина Украйна постигна невероятни резултати от гледна точка на полските интереси. От около година сме не само в осъществяването на план, а просто в осъществяването на една мечта. Украйна реши всички наши стратегически проблеми. И в този контекст трябва да разглеждаме всички други тактически детайли. Естествено, никой никога няма да спре никаква подкрепа... Всеки ден, в който Украйна изтрива руските сили, увеличава полската роля в региона", каза гостът, което предизвика нескрито разочарование на Скабеева.

🔵 Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! 
 Може да подкрепите блога с дарение