сряда, 27 септември 2023 г.

От рубриката "Живот в кочината": Свински апокалипсис в Русия. Стадо огромни прасета нападна руски град. Видео

„Свински апокалипсис“ се случи в гр. Ревда , Свердловска област. Канал РЕН ТВ разказа за ситуацията в руския град.

Жители на Свердловска област бяха държани заложници на прасета. Огромни животни бродят по улиците на гр.Ревда, плуват в езера и причиняват множество катастрофи по пътищата. 

 

Бащата на Оксана нямаше късмет - едно от огромните прасета нападна колата му. Животното не е пострадало, но щетите на колата са големи.  

"Така че можете, грубо казано, да загубите здравето си. Всичко може да се случи. Може да се случи да влезете в насрещния трафик, докато карате около животно. Това е просто хаос, ситуацията е извън контрол, мисля. Трябва да се реши нещо за това ”, – казва Оксана Ерлакова, дъщерята на пострадалия. 


Уралският град преживява истински „свински апокалипсис“: огромни глигани са наводнили градските улици, площади и паркове.

 "Корави. Като малки понита", казва един от жителите. 

"И всичко това е позор. Просто не мога да дишам. Всичко свършва в тази река Ревда и ние с вас пием тази вода ", оплаква се жител на града.  

Дори посегнаха на най-скъпото.

"Вече са в Двореца на културата! В Двореца на културата! Дори бяха забелязани там ", съобщава Владимир Туляков, жител на Ревда. 


От свинската тирания пострада и представителят на администрацията. Безскрупулни животни унищожиха всички петунии в градината на чиновника.


Но и след това общинските власти остават безсилни. 🙂

Виновник за нашествието е местен фермер, който не може да контролира с животните, а няма пари за поставяне на ограда. Властите също нищо не правят.

Неслучайно от доста време използвам рубриката "Живот в кочината" за събития от живота в Русия.


🔵 Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! 
 Може да подкрепите блога с дарение

Няма коментари:

Публикуване на коментар