четвъртък, 23 ноември 2023 г.

В Русия традиционните ценности вървят по план: Убиец - човекоядец е на свобода след служба в руската армия.

Жител на руския регион Сахалин Денис Горин, обвинен в убийство на най-малко четирима души и канибализъм, беше освободен от колонията, където излежаваше 22-годишна присъда, за да отиде на война в Украйна, съобщава "Радио Свобода". 

Сега Горин е в болница в Южно-Сахалинск със средна травма и е помилван и свободен, съобщи съседът му Дмитрий пред редакцията на Sibir.Realii.


Горин е осъден за първи път на 10 години колония със строг режим през 2003 г. за убийство и гавра с тялото на убития. Седем години по-късно той е освободен условно за добро поведение.

През юни 2011 г. братята Денис и Евгений Горин брутално бият мъж. Докато жертвата била в безсъзнание, Евгений Горин го довършил с нож. През януари 2012 г. братята Горин убиват още един човек.

През лятото на 2012 г. беше разкрито поне четвъртото убийство, извършено от Денис Горин. Според разследващите през ноември 2010 г. той първо убил мъж, а след това нарязал месо от краката на трупа, което сложил в хладилника и по-късно изял. Съдът осъдил Денис Горин на 22 години в колония със специален режим.

Преди месец на страницата на Горин в социалната мрежа се появи нова снимка - във военна униформа с Z-символ на ръкава.

⚠️ Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! 
 Може да подкрепите блога с дарение