неделя, 7 януари 2024 г.

Руски медии алармират: Групата на замръзналите градове на Русия се разраства. Руснаците останали без отопление се греят на огньове. Видео

Руски медии алармират, че все повече стават руските градове без отопление. "Реадовка" публикува материал за Литкарино край Москва, където котелното помещение също не е издържало на студа и руснаците са се спасили с огньове. 

Коледните студове удариха директно отоплителната инфраструктура, причинявайки масови повреди. Единственото спасения местните видяха в огньове по дворове и улици, за да се топлят.


Не само жителите на Подолск и Литкарино, но и Солнечногорск и Сергиева Посада се оплакват от проблеми с отоплението в тези мразовити дни (температурата в Москва и региона варира около -20), съобщават руските медии. 
Отоплителната инфраструктура в Русия е изключително стара и за това се поврежда, но руските власти предпочитат да дават пари за убийства и бомбардировки в Украйна, вместо да си подобрят стандарта на живот. 

⚠️ Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! Може да подкрепите блога с дарение⏬ 
PayPal:
Revolut: revolut.me/danibg1912