сряда, 28 февруари 2024 г.

Юлия Навалная говори в Европейския парламент: „Путин е лидер на престъпна група, той е способен на всичко и няма смисъл да се преговаря с него“.

"Преди две години Путин започна пълномащабна война срещу Украйна, брутална война, подла война. Целият свят се втурна да помага на Украйна. И две години по-късно има много умора, много кръв се проля .. Путин не е помръднал повече, но войната продължава въпреки санкциите, въпреки парите, които не са насочени да я спрат. Започват да звучат гласове, които призовават за споразумение с Путин. И така Путин убива съпруга ми, Алексей Навални. по заповед на Путин Алексей е бил изтезаван, измъчван три години, той е бил в килия, напълно откъснат от всякакви контакти, обаждания и дори писма. И тогава го убиха и дори след това продължиха да малтретират тялото му и майка му. И от една страна виждаме, че Путин е способен на всичко и не преговаряме с него за нищо", каза тя.


"Ако наистина искате да победите Путин, трябва да станете новатори. Трябва да спрете да се страхувате от това, невъзможно е да му навредите с друг пакет от санкции или резолюция. Това няма да се различава от това, което вече е направено. Той не е морален и принципен човек, не можете да го възприемате по този начин. Алексей го разбра отдавна. Тук не говорим за политика, а за кърваво чудовище, Путин е лидер на престъпна група", отбеляза Юлия Навалная.

⚠️ Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! Може да подкрепите блога с дарение⏬ 
PayPal:
Revolut: revolut.me/danibg1912