неделя, 23 юни 2024 г.

Forbes: Руската бронирана техника губи масово на бойното поле от американската БМП "Брадли". Видео

Руската бронирана техника губи масово на бойното поле от американската бойна машина на пехотата Брадли, пише Forbes.

Според анализ на изданието, през двете години на голямата война руската армия губи по 150 бронетранспортьора и БМП на месец. Въпреки това през май 2024 г. броят им се увеличи до 288 единици. И това са само потвърдени загуби, пише Forbes.

Една от причините е, че големите загуби на бронирана техника принуждават руснаците да използват по-стари и по-малко защитени модели, докато например 47-а отделна механизирана бригада на ВСУ използва мощните американски бойни машини на пехотата „Брадли“.

Ние непрекъснато се опитваме да показваме видеозаписи от работата на нашите екипажи с най-добро качество, защото е важно не само да напомним още веднъж, че украинците знаят как да се борят ефективно с всяка чужда техника, но и да го потвърдим визуално.


Във видеото можете да видите как действа БМП срещу вражеската пехота. Още на връщане FPV дронът удря машината. Както вече можете да видите, екипажът дори не усети това и продължи да се движи.

⚠️ Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! Може да подкрепите блога с дарение⏬ 
PayPal:
Revolut: revolut.me/danibg1912