четвъртък, 25 юли 2024 г.

В Украйна стартира проект за размяна на предатели срещу украинци в руски плен.

Украинските спецслужби създадоха нов държавен проект за връщане на украинци от руски плен „Искам при своите“. Неговата цел е да размени украинците, държани в плен от Руската федерация, срещу предатели и колаборационисти.


Посочената информация ще бъде публикувана на сайта на проекта, където благодарение на опцията „съгласие за размяна“ осъдените сътрудници ще могат да се съгласят да бъдат разменени за украинци, които са в руски плен.

Благодарение на проекта гражданите ще научат и за възможността за прекратяване на принудителното сътрудничество с руснаците и как да информират правоприлагащите органи за вражеските агенти в тяхното обкръжение, за да предотвратят по-нататъшните им престъпления.

За ефективно постигане на поставените цели на сайта на проекта ще бъде публикувана информация за осъдени руски агенти, предатели и сътрудници, които са се съгласили да бъдат разменени за Руската федерация.

⚠️ Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! Може да подкрепите блога с дарение⏬ 
PayPal:
Revolut: revolut.me/danibg1912