събота, 14 септември 2024 г.

Видео от операции на ВСУ в Глушковски район на Курска област, където украинците могат да обкръжат руските части.

Видео показва операция на ВСУ в Глушковски район на Курска област, където руснаците се опитват да правят контранастъпление, а части на ВСУ пробиват границата през друг участък и могат да обкръжат орките.


От  "Khorne group" пишат: "Всякакви медийни глупаци, особено немските експерти и Forbes, са или истерици, които нямат информация, или платени проруски тролове. Влязохме, на ново място, на километри, в руско село ..... групировки от руски наборници, наброяващи повече от хиляда души са под заплахата от обкръжение. Когато стигне до Z каналите, ще има истерия. Всичко е готино, но не и за руснаците. По-късно ще има снимки и видео, имайте търпение."


Вижда се, че ВСУ пробиха без особена съпротива руската граница на друго място. Село Веселое се намира в тила на групировката на въоръжените сили на Руската федерация. Глушково, където се намират понтонните преходи на руската армия, е на 7,5 км по шосе.

⚠️ Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! Може да подкрепите блога с дарение⏬ 
PayPal:
Revolut: revolut.me/danibg1912