сряда, 23 октомври 2024 г.

Украинският проект „Искам да живея“ се обърна с призив на корейски език към севернокорейските войници в руската армия да се предадат. Обещават им невиждан лукс за Северна Корея – три хранения на ден. Видео.

Украинският проект "Искам да живея" се обърна на корейски език, с призив да се предадат, към севернокорейските войници в руската армия. Показват им първия лагер, който е подготвен да ги приеме.


" Обръщаме се към войниците от Корейската народна армия, които бяха изпратени да помогнат на режима на Путин. Не бива да се умира безсмислено на чужда земя. Няма нужда да се повтаря съдбата на стотици хиляди руски войници, които никога няма да се върнат у дома! Предай се! Украйна ще те приюти, нахрани и стопли! Хиляди руски войници направиха правилния избор и сега чакат края на войната в добри условия: удобни казарми, три топли хранения на ден, медицинско обслужване.

Няма значение колко войници ще изпрати Пхенян в помощ на Русия, няма значение в каква посока - украинските лагери за военнопленници са готови да приемат войници от всякаква националност, религия и идеологически възгледи. Нашите контакти по проекта остават непроменени."

⚠️ Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама! Може да подкрепите блога с дарение⏬ 
PayPal:
Revolut: revolut.me/danibg1912