КОМЕНТАРИ И АНАЛИЗИ

53 коментара:

 1. Отговори
  1. И този коментар беше премахнат от от администратор на блога. И този също. Този не ми харесва. И тоя....това е!
   Готовоооо. Вече можеш да спиш спокойно.

   Нещастник!!!

   Изтриване
 2. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

  ОтговорИзтриване
 3. Коментарът беше изтрит поради нецензурно съдържание

  ОтговорИзтриване
 4. Като гледам как се триете - вие тук май редовно си се псувате

  ОтговорИзтриване
 5. Всички трябва да си спомнят как започна катастрофалното повишаване на цената на тока им от кого. При идването на власт на Симеон СКГ през 2001 г. министър на енергетиката стана Милко Ковачев. В този момент цената на тока бе 9,9 ст. за дневна и 4,5 ст. за нощна тарифа. Веднага след това Ковачев повиши цената с 30 %, каот обясни, че при Костов била изкуствено задържана, а това не било от интерес за хората ?? !! И никой тогава не реагира про еуфорията от царското управление. След точно една година Ковачев увеличи цената със 100% до 18,8 ст., а след това продаде ЕРП на чехи и австрийци. Ето това е истината за началото, но тогава мълчахме. Къде е сега Милко Ковачев и къде брои парите си?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Милко Ковачев е в Англия и често в разговори казва:хубаво е, че българите са тъпанари и ,че успях да си натъпча чувалите с мангизи за да се чувствам сега като английски лорд

   Изтриване
  2. Абе за тъпанари не знам, но са си доста неграмотни...личи си от поста ти :)

   Изтриване
  3. . Къде е сега Милко Ковачев и къде брои парите си? Да се обеси !!!!


   Изтриване
 6. Е ТО СЕ ЗНАЕ,ПАК ЩЕ НИ ПРЕЦАКАТ ПО СЦЕНАРИЯ С ТОПЛОМЕРИТЕ.ТОГАВА ИДЕЯТА БЕШЕ ПОНЕЖЕ НИ БЯХА ВИСОКИ СМЕТКИТЕ ОТ 20 ЛВ НА МЕСЕЦ,НИ ИЗМИСЛИХА ДА НИ ВЪВЕДАТ ТОПЛОМЕРИ,КОИТО НА ЗАПАД ГИ ИЗХВЪРЛЯХА ПОНЕЖЕ МЕРНИТЕ ЕДИНИЦИ НЕ СЪОТВЕТСТВАТ НА ПАРИ И ТОЕСТ НЕ ВЪРШАТ РАБОТА ЗА НИЩО ,ОСВЕН ЗА ИЗМАМА.И НИ НАКАРАХА ДА ДАДЕМ ПО 300ЛВ ЗА ТОПЛОМЕРИ И СМЕТКИТЕ НИ СЕ НАМАЛИХА ОТ 20 НА 300 ЛВ.СЕГА СЪЩОТО ЩЕ СЕ НАПРАВИ С ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ,ПОНЕЖЕ СА НИ ВИСОКИ СМЕТКИТЕ,СМЕНЯТ ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ И НОВИТЕ СЕ УПРАВЛЯВАТ С МОДЕМ И СМЕТКИТЕ ЕСТЕСТВЕНО НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ СЕ УПРАВЛЯВАТ НЕ ОТ МЕНЕ А ОТ "ЧЕЗ" ,А ТЕ ЩЕ ГИ НАДУВАТ И СМЕТКИТЕ ЩЕ СТАНАТ С ТЕЧЕНИЕ НА ВРЕМЕТО ПОНЕ ДВОЙНО ПО ВИСОКИ.МНОГО ИНКАСАТОРИ ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ РАБОТА.ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ДАВАТ НЕКАЧЕСТВЕНА СТОКА,НАПРЕЖЕНИЕТО МНОГО РЯДКО Е 220 ВОЛТА,ЗАТОВА НИ СЕ ПОВРЕЖДАТ УРЕДИТЕ,ТЕ СА НАПРАВЕНИ ЗА 220 ВОЛТА.РАЗБИРА СЕ ТОВА СИ Е ЛИЧНО НАШ ПРОБЛЕМ,ЩЕ СИ КУПИТЕ ЕДИН ТОН ЛАМПИ ПОВЕЧЕ,ТО МНОГО ВАЖНО,НАЛИ.А МНОГО ОТ УРЕДИТЕ СА С ДИСТАНЦИОННО ОТЧИТАНЕ И НИ ОБЛЪЧВАТ С МИКРОВЪЛНИ,КОИТО ПРИЧИНЯВАТ РАК.ТАКА ЩЕ СА ДИСТАНЦИОННИТЕ ВОДОМЕРИ,ДИСТАНЦИОННИТЕ ТОПЛОМЕРИ,НЯКОИ ОТ ДИСТАНЦИОННИТЕ ЕЛЕКТРОМЕРИ.ТО РАКА СИ Е НАШ ПРОБЛЕМ,НАЛИ ТАКА.КОЙ НИ КАРА ДА ЖИВЕЕМЕ В БЪЛГАРИЯ???

  ОтговорИзтриване
 7. Е това ли е разрешението на проблемите в БГ? Ами ако цял свят се изнесе на един континент, ко праим тогава? Не ми давайте съвет да се изнасям! Поведете народа! А той чака само знак! Но уви - няма мъже! Избиха ги още през Втората световна война!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ами, поведи го ти!
   Стига си чакал знаци!

   Аз вече се изнесох на единия континент.

   Пък кажи, че мъж искаш! Ще ти намерим ;-)

   Изтриване
 8. Dani,gorenapisanoto e ot men za teb.Jelaq ti vsichko nai+dobro!

  ОтговорИзтриване
 9. http://nepoznato.energetika-bg.com/2013/02/tchelyabinskiyat-meteorit-vsashtnost-e-nlo/
  Челябинският метеорит всъщност е НЛО?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ееее, що не ни удари това НЛО право в Народното събрание та и ние да видим малко полза от космическия разум!!!

   Изтриване
 10. много хора сме зад вас, тялом и духом.да не спираме,нещата трябва тотално да се поправят,за да пребъде България!

  ОтговорИзтриване
 11. Браво, Бойко!
  Ти поне излезе мъжко момче, не като останалите партийни пикльовци!
  Ако и по разни блогчета да дрънкат глупости....

  ОтговорИзтриване
 12. Ето един откъс от интервюто с Умберто Еко, който за съжаление е много точен в преценката си за България и българите:
  ''...Според мен България е една умираща, изчезваща държава, чието общество е загубило способността си да реагира адекватно на наглостта на подлеците, наметнали върху си наметалата на демокрацията и пазарната икономика, и представящи се за политици и бизнесмени. Нима е възможно в 21 век, в пределите на Европа, изграждането на пътища и метро да бъде считано, като огромно постижение, откриването на пречиствателни станции, обновяването и ремонтирането на различни сгради да бъде значимо събитие? Та това са нормални функции на държавата. Какво значимо достижение е това да асфалтираш път, докато другите строят космодруми, изследват космоса, създават иновации и развиват модерни технологии? Можеш ли да се хвалиш, че по улицата няма дупки, докато по тротоарите не можеш да вървиш? Че строиш църкви, а закриваш болници? Че прокарваш пътища, докато се обезлюдяват градове и села?
  Не е тайна, че вие се топите. И то не бавно и полека, а със скорости огромни в исторически план. Вие сте единствената държава в Европа, която действително е заплашена от изчезване, и дори наименованието България да продължи да съществува, то хората населяващи тази територия надали ще имат нещо общо с българите, или ако имат то ще толкова, колкото общо имат българите с траките. Такъв процес на изчезване на дадена нация е рядкост да се наблюдава, особено в съвременният свят, затова и вие представлявате интерес за редица изследователи и за мен в частност.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Умберто да си тгледа жабарите, не са цафнали и вързали,макаронените чекиджии!

   Изтриване
  2. Makaronenite 4ikidjii shte Gi ima,No Vie ,az i Bulgarite-NE!

   Изтриване
  3. Стига глупости! Писаното няма нищо обща с Умберто Еко, не цапайте името му с пошлости. Някой глупав нашенец използва авторитета му, за да изкаже скудоумията се авторитетно и убедително...

   Изтриване
  4. По-точн о описание на родната действителност не съм чел.
   Право в десятката.
   Не случайно е световно известен.
   Аз не съм манекенка и не харесвам как пише, но не може да се отрече на човека, че има много точно око за това което става у нас.

   Изтриване
  5. Не съм много съгласна с уважавания от мен писател относно постиженията и нормалната държава. Просто не е тънал 20 години в мизерия и за нас е постижение, че някой попълни дупките /без да оставя колите да ги утъпкват, както Софиянски и др. извращения/, построи магистрали, детски градини ит.н. Колкото до държавата , тя не е нормална-плаща здравеопазване, образование, детски, помощи, дори ток, вода ,жилища на огромна бройка, живеещи в БГ и не внесли с поколения наред и 1 стотинка в бюджета. Докато честният данъкоплатец е дискриминиран и отгоре на всичко от него се искат още и още доп. такси. Има правило, изконно-" Който не работи,няма да яде". Не го приемайте буквално. За това държавата няма пари, а и не си събира данъците. За 10 дни в Павел Баня получих /без да питам/ 2-3 касови бона!?!!. Прекалено много социални привилегии за всички. Трябва да има разлика, който каквото дава или давал, според това да получава./Изключвам деца, болни и временно безработни , с желание за работа/

   Изтриване
 13. Потресаващо! Трябва сериозно да се замислим какви политици ще изберем след два месеца...

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Какви два месеца,какви 5 лева?!?!Потресаващото е друго- тия са НЕСМЕНЯЕМИ !!!Сега има трябва само един човек,за да се откачат от волния.И 5 милиона да му дадат,все някой ще ги вземе-това е при сегашното положение,но не пропускайте новата циганска партия,дето щяла да бъде "център-ляво".Де го тоя център,бе!?Остава ЛЯВОТО!!!А за цигнаските хоризонти и 50 хилки стигат.Тва е положението-още поне 3 мандата ще ни радват,щото това разделение 40:40:20 какво иде да каже?!?!Единственото спасение е обединение на РБ с Бойко,за да се спре най-страшното-турската инвазия.Какъвто и да е,той си в фактор.Някой да го отрече!?Ама не се мръщете,де!.Иначе тоя РБ с кого ще борят сегашното статукво!?Или ще си декларират червената партийна книжка пак,като че ли много ше ни изненадат!Това е-НЕСМЕНЯЕМИ са,колкото и да не ни се иска,а България-у лево!!!Май ще трябва да си купуваме учебници по турски,че...

   Изтриване
 14. Всъщност тайнственият Чергар е блогърът, публикувал преди година фалшиво интервю с Умберто Еко, в което под заглавие "България?! Там тези, които мислят за бъдещето, емигрират" писателят (уж) казва: "Според мен България е една умираща, изчезваща държава, чието общество е загубило способността си да реагира адекватно на наглостта на подлеците, наметнали върху си наметалата на демокрацията и пазарната икономика и представящи се за политици и бизнесмени."

  ОтговорИзтриване
 15. Бойко ще има 2 мандат, тогава значителен къс болезнено ще се изтръгне от България. Югоизточната (част). Не мислете, че земята, по която стъпвате, ще е все българска.
  Страната ни ще е пред опасност от загуба на държавността.

  ОтговорИзтриване
 16. В никакъв случай не трябва да допускаме да има 2 мандат!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Този път дори ще има мнозинство!

   Изтриване
  2. Опппа, събуди се и извади чаршафа от трибуквието си, където е влязъл докато сънуваш сладострастни сънища в прегръдките на ББ!

   Изтриване
 17. Всички статии са против ГЕРБ, браво ва таралеж.

  ОтговорИзтриване
 18. Него не го искат в селото той търси на попа къщата! Като много си го искате за втори мандат вземете си го у вас , забодете си го като бор в задния двор и си го поливайте и ашладисвайте по колкото пъти си искате дневно! А таралежчето боде без да се интересува чии ибрици вие ползвате у вас и в коментарите си! Като дойдат следващите да се готвят за бодли. А вие сигурно сте от ония дето плачеха и ревяха в автобусите за премиера Бог (пък макар било то и будистки), а пък вие сте истинни "христиени"!

  ОтговорИзтриване
 19. ОТНОСНО ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ!!!
  Както знаете електромерите отчитат дневна и нощна ел.енергия. ,обаче някой наблюдава ли часовниците им? Ако ги наблюдавате ще видите ,че те не отчитат кога е ден и кога е нощ и по този начин също се краде от сметките тъй като нощната ел. енергия е около 10 ст. ,а дневната около 20 ст!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Нощната енергия е около 0,20 ст ,а дневната - около 0,18ст.

   Изтриване
  2. Нощната енергия е около 0,20 ст ,а дневната - около 0,18ст.

   Изтриване
  3. Нощната енергия е около 0,20 ст ,а дневната - около 0,18ст.

   Изтриване
 20. Много промени станаха , /психически/ , след като ЕРПтата изнесоха електромерите на открито !!!!

  ОтговорИзтриване
 21. изборите се фалшифицират какво коментирате тук всички купуват гласове

  ОтговорИзтриване
 22. Дани Иванов,доста си пристрастен в изказванията и публикациите си,напиши поне от коя партия си за да е ясно на по- заблудените.Благодаря за вниманието.

  ОтговорИзтриване
 23. Най-после някой да им го каже!
  Аплодисменти за Джон Хауард!

  "Министър-премиерът на Австралия Джон Хауард:
  На мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат, в сряда беше казано да се махат от Австралия, след като правителството насочи вниманието си към радикалите в опит да предотврати потенциални терористични атаки. Освен това Хауард разгневи някои австралийски мюсюлмани, като каза, че подкрепя идеята шпионските агенции да следят джамиите в страната. Цитат: „ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура. След терористичните атаки в Бали преживяхме възход в патриотизма на мнозинството австралийци. Тази култура се развива в продължение на два века борби, опити и победи от милиони мъже и жени, които са търсили свободата. Ние говорим предимно АНГЛИЙСКИ, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните – мъже и жени – въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас. Това е НАШАТА СТРАНА, НАШАТА ЗЕМЯ и НАШИЯТ СТИЛ НА ЖИВОТ и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за ЕДНО ЗНАМЕ, ЕДНА КЛЕТВА, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: ПРАВОТО ДА НАПУСНЕТЕ СТРАНАТА. Ако не сте щастливи тук, ВЪРВЕТЕ СИ. Не сме ви принуждавали да идвате тук. Вие сте помолили да бъдете тук. Затова приемете страната, която ВИЕ сте приели!“

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Не съм ксенофоб, но това е единствено правилната политика към всеки пришълец! Нека не се заблуждаваме - последните десетилетия на миналия век бележат началото на световна експанзия на исляма под всякаква форма. Погледнете какво направиха у нас само за 20 години - турците управляват огромна част от парите на България.

   Изтриване
  2. ВЕЛИКО!!!
   ВИНАГИ СЪМ МИСЛЕЛА ТОЧНО ТОВА СПРЯМО ЧУЖДЕНЦИТЕ В ДАДЕНА СТРАНА И НАЙ-ВЕЧЕ У НАС.
   ЖИВЯЛА СЪМ В ЧУЖБИНА И НИКОГА НЕ СЪМ СИ ПРЕДСТАВЯЛА ДА НАЛАГАМ ТАМ СВОЯТА КУЛТУРА ИЛИ ОБИЧАИ.
   ВСЕКИ ДА СИ ЗНАЕ НЕ САМО ГЬОЛА, А И МЯСТОТО В ГЬОЛА.
   ШАПКА МУ СВАЛЯМ НА ТОЗИ ПРЕМИЕР! ПРЕКРАСНО КАЗАНО!
   СТИГА ДА ИМА КОЙ ДА ИСКА ДА ГО КАЖЕ И В БЪЛГАРИЯ.

   Изтриване
 24. Кръщават мъж на около 40 години.....
  По едно време отчето му вика:
  - Отговори три пъти..... "Отричаш ли се от сатаната?"
  Завалията въздъхнал и казал:
  - Отче...... ти кръщаваш ли ме, или ме развеждаш?!

  ОтговорИзтриване
 25. Как така всички статий имат 1584 харесвания във фейсбук?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Това са харесванията на 1-ва страница общо. Не усях да го направя към всяка публикация

   Изтриване
 26. “…СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ, които получаваТ енергийни помощи, ще имат право на безплатен декодер, обяснява мъжът от рекламата, която се върти за цифровизацията вече няколко месеца наред…”
  КАКВА Е ИСТИНАТА ОБАЧЕ? “Съгласно СПОРАЗУМЕНИЕ NoС-11/18.04.2013 между Мин. на транспорта,инфо-технологите и съобщенията,Мин. на труда и соц. политика,Агенция за соц. попомагане и “Бълг. пощи”ЕАД, правоимащи да получат декодери са само лицата, получиЛИ целеви помощи за отопление по реда на …за отоплителен сезон 2012/2013….” ИЛИ ПОНЕ ТЕЗИ, КОИТО СА ОСТАНАЛИ ОТ ТЯХ(няма да коментирам защо…). С ДВЕ ДУМИ-ЕДНА МАЛКА ЧАСТ ОТ СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ…, но рекламата си върви …И “грижата” за соц. слабите също …
  Досущ като в библията: “Който е имал – пак ще има (ако го има разбира се…), а който е нямал пак няма да има…”, пък и СЛЕД КАТО НЯМА – за какво му са рекламите, като не е потенциален клиент …
  Добре е хората да не се манипулират дори несъзнателно...

  ОтговорИзтриване
 27. Дани къде си? Дай малко резултати от Варна.

  ОтговорИзтриване
 28. Защо не публикуваш коментарите?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Публикувам само коментари, които аз одобря. Не давам трибуна за тролове и обиди!

   Изтриване