сряда, 27 септември 2023 г.

Къде учат децата на руските патриоти?

Оказа се, че децата на путинския елит и на най-гръмогласните руски патриоти, учат в страните от "враждебния и прогнил" Запад.
Руският канал „Можем да обясним“ публикува имената само на някои от тях, които не показаха патриотизъм при избора на място за обучение.
✏️ Артем Чечихин, внук на началника на Росгвардия Виктор Золотов, учи в едно от най-престижните училища във Великобритания, Кранли, където цената на обучението е приблизително 3 милиона рубли на година. Неговият братовчед, племенник на Золотов Максим Чечихин, също е получил британско образование, стана ясно от разследване. 
Началникът на Росгвардия
 Виктор Золотов

✏️ Анна Чуйченко почива по време на войната в Лондон, докато баща й, министърът на правосъдието Константин Чуйченко, се кара на Европа. Тук живеят нейни приятели и състуденти: тя учи в University College London, а след дипломирането си постъпва в британския Goldsmiths University. Този университет е една от най-добрите образователни институции в света. Обучението струва около 10 милиона рубли.
Министърът на правосъдието на Русия
Константин Чуйченко
✏️ Синът на държавния съветник Павло Астахова получи образование в Оксфордския университет и Нюйоркското училище по икономика. По-късно се връща в Русия и е осъден на 3,5 години затвор с общ режим за измама.

✏️ Дъщерята на депутатката Ирина Роднина завършва Калифорнийския университет и остава в САЩ. Тя получи награда за журналистика за предаването „Бисексуалните чакаха своя ред в Белия дом“.
Руската депутатка от
партията на Путин
Ирина Роднина.
✏️ Синът на руската сенаторка Елена Мизулина Дмитрий учи в Оксфорд, а по-късно се премества в Белгия и утроява времето си във фирма, която защитава правата на ЛГБТ общността.
Руската сенаторка Елена Мизулина. 
✏️ Даниил, синът на пропагандиста Владимир Соловьов, е учил в Англия, което той потвърди.

Такава е ситуацията с руските "патриоти". Докато воюват през пропагандата срещу "лошия Запад", семействата им се наслаждават на живота в същия "лош Запад".

🔵 Блогът разчита на аудиторията си. Не получава финансиране и не публикува реклама!
 Може да подкрепите блога с дарение